Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elég az hogy szeretem? Együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég az hogy szeretem? Együtt vagyunk,mégis magányos vagyok..

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik akkor nem elég.
2020. nov. 14. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tettekkel is kimutatjátok egymásnak a szeretetet, vagy csak te érzed ezt, vagy csak mondogatjátok egymásnak? Általában a mai probléma a társadalomban ez, hogy mindeni társra vágyik, majd belekerül ebben a társas magány helyzetbe.
2020. nov. 14. 19:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Én próbálkozom,nekem fontos a kettesben töltött idő,úgy néz ki tőle csak a szavakat kapom.
2020. nov. 14. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Óóó itt egy ismerős helyzet!

Szavakat én is kaptam, jó sok "szeretlek"-et. Kár, hogy tettek nem követték! Nem akartam meglátni mivel én szerettem, de aztán egyszer csak betelt a pohár az elhanyagolással, nem figyeléssel, elmagányosodással, elvárásokkal és szakítottam, utólag már látom, hogy nem szeretett, dehogy szeretett. Akkor érdekelte volna mi van velem, a véleményem, az érzéseim.

Figyeld a jeleket, a tetteket!

2020. nov. 14. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ilyen kapcsolatban, sajnos nagyon sok ideig tűrtem, egészen 5 évig. Én, ha a saját tapasztalatomból indulok ki, azt mondom, hogy ne várj, keress olyat, akinek tényleg fontos vagy. Persze ha szeretünk valakit, akkor ez nem ilyen egyszerű. Tudom, nekem is sokan mondták és nem ment.

Aztán mégis ... meguntam, hogy minden karácsonyt egyedül töltök, mert a haverok fontosabbak. Állandóan lemondott randik, most éppen autót szerelünk, most falat festünk ... mindig volt valami, hogy a haverokkal lehessen, én meg csak szenvedtem otthon egyedül.

2020. dec. 15. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem elég, ha csak Te szereted! Kölcsönösnek kell lenni a szeretetnek (szerelemnek). Szakíts!
2020. dec. 15. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Még mindig? Miért lett kiemelve a kérdés?
2021. márc. 31. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy olyan kapcsolat, ami egyoldaló sosem szerető. Hidd el. Még te sem szereted igazán, mert egy olyan énjét szereted, amelyik viszontszeret. Nem lépsz ki, ebben fogsz kiégni, és majd ha összeköt titeket ház-gyerek-hitel, jön valaki akitől megkapod és beindul a szeretősdi.

most lépj ki.

Ne kérj, ne követelj, mert érzéseket nem lehet kicsikarni.

Ha szeretne, tenyerén hordozna

2021. márc. 31. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
ha már sokadjára kérlelni kell valakit ,akkor nem egymást keresitek .
2021. márc. 31. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!