Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora kor különbség,mekkora távolság nem számít nektek 1 párkapcsolatban?
1-esnek igaza van :)
Egyébként 15 év nekem már sok, leginkább azért, mert a nagyobb korkülönbség miatt lehet más a másik értékrendje, világnézetei, vagy máshogy viselkedik egy kapcsolatban. A távolságnál meg mindegy, inkább az a mérvadó, hogy mennyire befolyásolja a találkozásainkat. Mert ha amiatt nem tudunk találkozni, például távkapcsolat jellegű lesz, az már zavaró es nyomasztó :/
De ez egyébként tök relatív, mindenkinek más a tűrőképessége meg a véleménye erről :)
Korkülönbség nálam max 10 év a férfi javára. Fiatalabb férfival nem kezdek.
Távolság, nos kb 1500 km volt a legtöbb. Négy és fél év után tudtunk végre összeköltözni. Szóval nálam a távolság másodlagos, a korkülönbség ami inkább fontos.
A nő max 10 évvel legyen fiatalabb. Távolság max 20 km, mert nem szorulok rá távkapcsolatra, nagyképűség nélkül mondom hogy ezen a távolságon belül is nagy a merítés a potenciális partnerekből, tehát nem akarom direkt megnehezíteni az életem egy távkapcsolattal. (Nyilván ha annyira vidéki lennék vagy annyira nem kapós, akkor én is nézelődnék messzebbről is.)
31/F
Fiatalabb férfivel soha!
Nekem világ életemben ilyen 2-3 évvel idősebb fiújaim voltak, férjem is 2,5évvel több nálam. Nekem ez vált be.
És én egy olyan max 50km-t mondanék.
Távkapcsolat számomra kizárt. Ha ujra "keresgélnék" olyant választanék akihez hamar eljutok.
Ennél messzebbről sosem volt senkim.
Igen a nő max 10 évvel legyen most fiatalabb.
(25 évesen max 5 évet mondtam volna.)
Jó nyilván 1 év plusz mínusz nem szoroz.
Gondolom ezt senki nem úgy gondolja, hogy max mondjuk 7 évvel lehet idősebb, mert mivan ha a férfi 8 évvel idősebb?? Akkor kész vége? :)
Távolságban max 30 km.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!