Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A távolság jót vagy rosszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távolság jót vagy rosszat tesz a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Eleinte nehéz,de 20év után jó a távolság.
2020. nov. 10. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Ahogyan az 1-es mondja.
2020. nov. 10. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Nekünk jó! 19 év házasság.
2020. nov. 10. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ja...10-20-30 év kapcsolat után jót tehet.
2020. nov. 10. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Ha a távolságot keresitek inkább, akkor a kérdés, hogy mi értelme ezt egyáltalán kapcsolatnak nevezni?

Ha jól megvagytok egymás nélkül is, akkor minek lennétek együtt? Ha csak valami érdek tart össze, hogy időnként kihasználjátok egymás társaságát, az már nem is párkapcsolat.

2020. nov. 10. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

5-ös. Hova van az leírva, hogy minden embernek az a kapcsolat a legjobb, amikor éjjel-nappal együtt vannak? Nekem 20 évesen is elég volt heti 2-3 találkozó, bármekkora is volt a szerelem! Nekem megvan a saját életem, a saját világom is a házasságom mellett, természetesen nem egy másik nő vagy félrelépések. A feleségem is hasonlóan gondolkodik, mi ezen nem görcsölünk, sőt!

A lepontozás rendszert meg átgondolhatná a gyk, értem én hogy az is egy plussz klikk a lapon, de ez így ebben a formában röhejes. Egy szubjektív válasz, amo PONTOSAN a kérdésről szó, azt miért kell lepontoznia valakinek? Csak azért mert erről más másképp gondolkozik? Akkor írjon egy saját választ!

2020. nov. 10. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom amúgy kik pontoznak le. Voltatok már kapcsolatban? Én hiába vagyok abban 5 éve, az mégsem 20 meg 30 év, ki tudja mi lesz addigra.

Van akinek egyébként ettől megromlana a kapcsolata, de én is ismerek olyan párt, ahol 20 év házasság után külföldre ment dolgozni a férj és ez mentette meg a házasságukat. Azóta várják hogy lássák egymást, hogy időt töltsenek együtt, redukálódtak a viták is.

Egyszóval én elhiszem, ha ilyen hosszú kapcsolat után kell egy kis magány, hogy ráébredj milyen ha a párod nincs melletted.

2020. nov. 10. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez így megy.

Az az orvosság erre,hogy a negatívokat is úgy kezeled,mint teljes értékű válaszokat.

Amúgyis a válaszok informatív jellegűek,szubjektívek csupán,személyes tapasztalaton alapulnak,nem pedig tények.

Es +vannak ugye a szórakozó,szórakoztató ,unatkozó egyedek reakciói is.

2020. nov. 10. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha neked annyi eszed van,hogy a f.agokat nem tudod megkülönböztetni a számbavehető válaszoktól,akkor inkább én gratulálnék neked.

Negatívot olyan válaszok is kapnak,amik nem az ertékelő szájaíze szerint valók,és nem azért ,mert nem lehetnek helyesek,vagy igazak.Így a nulla pontos válaszokat is érdemes elolvasni.

Persze ehhez szükség lenne az óvodás szint feletti merleglőképességre is.

Ha nem megy,akkor ajánlom a tényszerű lexikonok böngészését.Ott jóeséllyel nagy százalékban majdnem pontos válaszok vannak.Kiveve azokat,amiket olykor az idő,a tudományos kutatások előrehaladasa változtat meg.

2020. nov. 12. 07:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Olvastam valamelyik kérdésnél, hogy kis csoport alakult azért, hogy mindenkit lepontozzanak azért, mert a hócipőjük tele volt már azzal, hogy a kérdésre adott SZUBJEKTÍV válaszaikat rendre 0%-ra húzzák le. Vadásznak a magasabb %-kal bíró emberekre, és el sem olvassák a válaszukat, pirosat nyomnak rá. Hát ide süllyedt ez a szenny oldal is, legalábbis a felnőtt kategóri az már sajnos azzá vált. Két ovis csoport mérkőzik meg. Gratulálok mindkét oldalnak! A gyk üzemeltetői is átgondolhatnának ezt a pontozós lepontozós rendszert, mert így ebben a formában csak trollkodásra és gyűlölködésre ad okot. Én elhiszem hogy a felnőtt kapcsolatok közönségének a fele pszichés, mentális problémákkal küzd, sikertelenek a párkapcsolatban, önértékelési zavarokkal küzdenek, önmaguknak is hazudnak, de könyörgöm! Legyünk már annyira felnőttek, szellemileg annyira érettek, hogy csak azokat a válaszokat pontozzuk le, amik egyáltalán nem a kérdésről szólnak! A gyengébbek kedvéért: Mi a kedvenc színed? A palacsinata. Viszont ha valaki kakaósat ír, az nem kellene lepontozni csak azért, mert te a túrósat szereted.

Aztán itt a stílus kérdése! Érdekes dolog, mert szinte a kérdésekkel, a lepontozásokkal provokálják ki a bunkó és troll stílust. Egyébként meg hol van az leírva, hogy ki milyen stílust kötelező itt produkálni? A pontozás nem a stílusról szól.

A harmadik meg az, hogy egy nagy szívlapáttal kellene pofán törölni azokat, akik a szobájuk mélyéről az anonimitás mögé bújva sértegetnek másokat, ugyanis ezzel a híresztelések ellenére is beletaposnak a másik ember lelki világába. Na ez már nem a rossz stílus kategória, hanem a pszicho betámadásé. Sosem tudhatjuk, hogy akit több oldalon bealáztál, az éppen milyen lelki státuszban van, csak sokaknál az empátia és a barátságosság nem ismert fogalom. Ha már ők et emberi toprongyok, ha már építeni nem tudnak, akkor dögöljön meg mindenki. Ezeket sem lepontozni kell, hanem jelenteni!

2020. nov. 12. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!