Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz ebből szeretkezés?
Figyelt kérdés
Még soha nem írtam ilyen oldalra, de most nagy gondban vagyok sajnos. A barátommal pár hete MAJDNEM elvesztettem a szüzességem. Csókolózás közben levettük a pólómat, majd a melltartómat is. Mikor a mellemet fogdosni kezdte hirtelen rándult néhányat a teste és közölte hogy elsült a nacijába. Nagyon szégyellte magát de én kedvesen nyugtatgattam, de a dolgot nem folytattuk, mert újra nem tudott felizgulni. Tegnap újra lehetőségünk volt kettesben maradni (üres lakás) de a naciba sülés sajnos ismét megtörtént, kb ugyanúgy. Kedves voltam vele, nyugtattam, de egész éjjel nem aludtam csak szomorkodtam. Mi lesz így a szeretkezéssel?2020. nov. 13. 10:11
21/21 anonim válasza:
Ezzel a fiunak kéne dominálnia épp hogy nagyot tévedsz. Vagy félig még pedig abban, hogy oké, hogy a pasinak kell dominálnia. De maga a behatolás elott mind a ketto félnek jot tesz, ha dugás elott legalább vizuálisan megismerik a farkat, puncit. Az csak jora vezet, ha dugás elott párszor megujjazzátok/kiveritek és kinyaljátok/leszopjátok egymást. Nagyon sok pluszt ad a dologhoz, és nem fogtok annyit bénázni magánál a dugásnál. Az hogy a pasid lehetne domináns, okés, lehetne tényleg. De azért kislány ne élj már ennyire álomvilágban, hogy kezed lábad felteszed és várod a szádba a sult galambot. A jo szeretők (nők) nagyon is vadak, kreatívak, és nem csak fekusznek mint egy darab fa, hogy a pasi tegyen valamit. Igen ok is kezdeményeznek és kacérkodnak a pasival. Lehet talán durva stílusnak tuntem, de csak építojellegu tanácsnak vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!