Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az, aki ma már szexelt?
Figyelt kérdés
Mikor történt, hol? Milyen volt? Kort is írhattok!2020. nov. 12. 08:52
1/23 anonim válasza:
Én ma, a párommal. Reggeli ébresztőként, munka előtt gyakran letámadom, tudom, hogy ilyenkor jobb kedvvel megy be. :)
21/l
2/23 anonim válasza:
Én csak akartam de a barátom ma reggel is visszautasított.. hónapok óta kifogásokat keres sajnos...
4/23 anonim válasza:
Én is csak akartam. Barátomnak nem volt kedve.
5/23 anonim válasza:
Barátnőmnek éppen megvan és még alszik is.. Pedig gondoltam erre ébredés után. 🤷♂️😄
7/23 anonim válasza:
Nem bánnám ha 1-2 farok ébresztett volna reggel! :)
8/23 anonim válasza:
Arra ébredtem, hogy a lakótársam nyomja a farkát a számba... Utána szex. Mostantól minden reggel így akarom!
19L
10/23 anonim válasza:
Még hajnali kettő környékén feküdtünk le, aztán ki is dőltünk mindketten. A párom még nem kelt fel.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!