Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Téged zavarna egy random szeretkezéskor ez? Több infó lent.
Figyelt kérdés
Szóval ha mondjuk találkozol egy sráccal akivel csak úgy random a pillanat hevébe (mert mondjuk tetszik a srác vagy kell most egy kis kikapcsolódás neked és amiatt) kezdeményeznél szexet (érsd mondjuk elővennéd neki hogy kiverd neki vagy hogy lecumizd) és a srác nem mossa meg előtte (pl picit lehet pisiszagú) mert nem is számít ilyesmire akkor arra hogy reagálsz? Undorod keltené, nem zavarna vagy szóvá tennéd de alapvetően különösebben nem zavarna?2020. nov. 1. 17:27
1/6 anonim válasza:
Ha napi 1x megfürdik nem lesz pisiszagú
2/6 anonim válasza:
Azért azt elvárom, hogy mondjuk reggel tusoljon. Ha már fehér túrós ott neki, akkor egyértelműen otthagyom, bármennyire is voltam előtte felizgulva
3/6 A kérdező kommentje:
Természetesen naponta fürdik, nem igénytelen a srác. Amúgy lehet ez a nőket nem zavarja de nekem fura egy fél nap után a “szaga”. Szóval fürdés után ugye sokkal másabb. De lehet csak természetesebb egy fél nap után mint fürdés után és azért másabb.
2020. nov. 1. 17:39
4/6 anonim válasza:
Zavarna, emiatt se volt még soha egyéjszakás kalandom. Nagyon fontos nekem a higénia, én fürdés utána szeretek szexelni. Egy ilyen random idegen, meg ki tudja mikor fürdött, mosott fogat utoljára. De nyilván van akit nen izgat
5/6 anonim válasza:
pasifüggő. van akinek pár óra alatt is szagossá válik,hiába mossa rendesen, másnak meg a nap végén is fincsi illatos. volt mindkettőhöz szerencsém, nyilván az utóbbit jobban szerettem kényeztetni
6/6 anonim válasza:
Engem zavarna!
Sajnos sok pasi nem is tudja, hogy gombája van - és ettől nem kellemes a farka szaga. Azt ha megmossa is, pár óra múlva már "illatozik" megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!