Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél e random emberrel csak azért mert ki vagy éhezve?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért és hogyan tennéd? 22F2020. okt. 4. 22:16
1/13 anonim válasza:
Randomnak számít egy általam választott igényes odafigyelő személy is vagy ec pec kimehetsz alapon?
2/13 anonim válasza:
Én 28F - van az a szitu mikor elgyengülhetek...
És becsúszna.
3/13 anonim válasza:
Random emberrel biztos nem. Kapcsolat nem kell hozzá.
6/13 anonim válasza:
Előfordul hogy elveszítem a fejem.
7/13 anonim válasza:
Random emberrel nem de ha nem egy bányarém, akkor igen.
Főleg ha akarja a másik fél is. Semmi jónak nem vagyok elrontója.
30/F
8/13 anonim válasza:
Egy pasi? Egy csinos, szimpi nővel "random"? Simán. Egy nő? Nem.
9/13 anonim válasza:
Mit takar a random? Egy olyan emberrel, akit azért már ismerek, de korábban nem volt köztünk még semmi, de rám jön a vágy, akkor igen. Vadidegennel nem megy.
23N
10/13 anonim válasza:
Nem igazán az én stílusom az egyéjszakás, eddig nem is volt, de nem mondom azt, hogy soha, mert eljöhet egy olyan alkalom, amikor tényleg annyira ki vagyok éhezve. Random... kérdés, milyen jelleggel. Ha nem én választhatom ki, nem vonzódom hozzá semmilyen téren, akkor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!