Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megváltozott a szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozott a szeretkezés utáni etvagyatok, ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Nekem pl eddig olyan fiuim voltak akik kevésbé igényeltek a szeretkezést. Én viszont nagyon. A heti 4-5 alkalom van hogy kevés. A veszekedéseink zöme ez miatt volt. Aztán most megismertem valakit, aki többször szeretne, de viszont vele nem tudunk jókat beszélgetni, hulyeskedni. Voltatok hasonló helyzetbe? Változott vmi?
2020. okt. 30. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Változhat bármilyen irányba az évek, évtizedek alatt. Mondjuk nőni remélhetően nem fog az étvágyad. Amúgy készülj fel privátáradatra!
2020. okt. 30. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére én rugalmas vagyok, van hogy napi 3 is van a barátnőmmel, de volt olyan is, hogy valami miatt 2 napig nem csináltuk. Ha neki nincs nagyon kedve hozzá akkor szexin közli velem, hogy gyorsan és durván rendezzem le őt. 😁
2020. okt. 30. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez volt csak fordítva, én férfiként nem igényeltem a szexet csak hetente (néha kéthetente), aztán 3-4 naponta maszturbáltam ennyi. A feleségem meg igényelte volna heti 2-szer a szexet, bár egyébként nem mondta, szóval nem volt meg a kommunikáció rendesen.

Már csak akkor mondta el amikor már hónapok óta szenvedett rajta.

Végül megváltozott a dolog, azt találtuk ki, hogy én nem maszturbálok, és így tényleg megnőtt az igényem a szexre. Meg persze azóta nyitottabb lett, tudtomra adja amikor akarja és attól beindulok általában. Plusz ha fáradt vagyok akkor se tudok csak úgy 10 perc alatt könnyíteni magamon, hanem ilyenkor van orál vagy kézimunka, amit előtte nem kértem tőle soha, mindig vártam hogy hátha "oda kerül a sor"...

2020. okt. 30. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig éhes vagyok szex után :)

Sajna nehéz megtalálni az ideális partnert. Megértem a problémád.

2020. okt. 30. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Magyarra lefordítva a korábbi párjaiddal az ágyban nem értettétek meg egymást amúgy a hétköznapokban igen, a mostanival meg az ágyban igen, de a hétköznapokban kevésbé.

Elárulok valamit, ahhoz hogy tartós jó kapcsolatod legyen mindkettőnek meg kell lennie. Szóval már megint egy félmegoldásban vagy benne...

2020. okt. 30. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!