Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyiszer szexeltek hetente?
Figyelt kérdés
És naponta hányszor? Erre azért vagyok kíváncsi, mert szeretném tudni hogy mennyi egy átlagos nőnek a szexigénye.2020. nov. 3. 21:37
2/12 anonim válasza:
Úgy heti 4-5x. Nem lakok együtt a párommal, szóval ez inkább 2-3 napra oszlik el
3/12 anonim válasza:
Heti 1, jobb esetben kettő. Sokkal nagyobb az igényem, de a párom már nem szeretné többször.
20/L
4/12 anonim válasza:
Miért kell lepontozni? Faj az irigyseg?:)
5/12 anonim válasza:
Tökmindegy mennyi az átlag, vagy mások milyen sűrűn. Az számít hogy a partneretekkel egyforma szinten legyen a libidótok - na a pont annyi a normális, sem több, sem kevesebb.
A nők libidója ugyanolyan magas, de egyénfüggő. A fő különbség hogy az érzések, érzelmek indítják be igazán, akkor viszont felkötheted a gatyád és sok pénzt a boltban hagysz gumira :)
6/12 anonim válasza:
napi 1 lenne nekem idealis de még nem lakunk egyutt, így heti 3-4 jon ossze kb
7/12 anonim válasza:
Kéthetente. De csak havi 1szer kivánom ugy igazán
8/12 anonim válasza:
Kb. 3 hetente 1. :( Páromnak nincs sűrűbben igénye rá, én akár minden nap szeretném.
28/L
9/12 anonim válasza:
7es vagyok. Mért lettem lepontozva? Mart csak havi 1 igényem van? Képzeljétek el nem tehetek róla
10/12 anonim válasza:
Én a 2-es vagyok és én se értem miért lettem lepontozva. Valakik irigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!