Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szexelünk számomra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szexelünk számomra keveset? Vagy szexmániás vagyok? 47L

Figyelt kérdés

#szex #kapcsolat #lustaság #Elvárja hogy én kezdeményezzek
2020. nov. 9. 07:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
nem offnak szánom de utolso exem azert lépett le mert azt mondta nem birja hogy naponta dugni akarok. Ö 49 és az átlag 49 -es nö az épp olyan mint az ex vagyis egy honapban egy max. Ezert meglepö hogy neked akár a napi 2-3 dugás is bejön/ne
2020. nov. 10. 05:57
 32/34 A kérdező kommentje:

Nem a kortól függ, hanem a partnertől....

Én is azt hittem, a nagyon sokáig tartó kapcsolatomban az exem azt mondta frigid vagyok 🙄

És így utólag, vele az elején se akartam mimden nap.....

Szerintem a kémián múlik....

Meg persze a partner ügyességén..

Arról nem beszélve hogy a kapcs elején vagyunk, később lehet én se leszek ilyen őrült...😂

nyílván nem vagyunk egyformák..más is lehetett nálatok (változó kor...egészségügyi problémák..)

2020. nov. 10. 06:23
 33/34 anonim ***** válasza:

24 vagyok nincs baratno, mikor van napi 1 alkalom megvan

Eleg eros a libidom szerencsére

El sem tudom kepzelni hogy kesobb ez csökkenjen főleg ilyen drasztikusan

Nemtudom milyen a testalkatod, de egy összebujas javarészt mindig "eksönt" kellene eredményezzen

2020. nov. 10. 11:06
 34/34 A kérdező kommentje:

Tegnapelőtt volt egy gyors szex, de én nem elégültem ki, látván az arcom 😂😭, annyit mondott este egy hosszabbal bepótóljuk.... nyílván nem történt semmi, csak összebújva alvás. Reggel már majd megőrültem, mondta hogy induljunk programot csinálni, én pedig finoman jeleztem, hogy szexelhetnénk. Erre ő hogy neki tele a hasa a reggelivel....megsimogat csak engem...

Olyan rosszul esett, hogy felöltöztem és mondtam hogy mindenki menjen haza. Ez tegnap 1 körül volt, azóta nem beszéltünk.... 😭

2020. dec. 6. 10:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!