Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexelünk számomra keveset? Vagy szexmániás vagyok? 47L
Nem a kortól függ, hanem a partnertől....
Én is azt hittem, a nagyon sokáig tartó kapcsolatomban az exem azt mondta frigid vagyok 🙄
És így utólag, vele az elején se akartam mimden nap.....
Szerintem a kémián múlik....
Meg persze a partner ügyességén..
Arról nem beszélve hogy a kapcs elején vagyunk, később lehet én se leszek ilyen őrült...😂
nyílván nem vagyunk egyformák..más is lehetett nálatok (változó kor...egészségügyi problémák..)
24 vagyok nincs baratno, mikor van napi 1 alkalom megvan
Eleg eros a libidom szerencsére
El sem tudom kepzelni hogy kesobb ez csökkenjen főleg ilyen drasztikusan
Nemtudom milyen a testalkatod, de egy összebujas javarészt mindig "eksönt" kellene eredményezzen
Tegnapelőtt volt egy gyors szex, de én nem elégültem ki, látván az arcom 😂😭, annyit mondott este egy hosszabbal bepótóljuk.... nyílván nem történt semmi, csak összebújva alvás. Reggel már majd megőrültem, mondta hogy induljunk programot csinálni, én pedig finoman jeleztem, hogy szexelhetnénk. Erre ő hogy neki tele a hasa a reggelivel....megsimogat csak engem...
Olyan rosszul esett, hogy felöltöztem és mondtam hogy mindenki menjen haza. Ez tegnap 1 körül volt, azóta nem beszéltünk.... 😭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!