Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexelünk számomra keveset? Vagy szexmániás vagyok? 47L
Az a szörnyű hogy lehet igazad van.... :(
Ui: Hogy lehet módosítani a saját kérdésemet??? Ez volt az első.... :)
A #10-nek még igaza is lehetne...ha nem heti egy alkalomról írnál...
Én ismerek olyat, akinél a nőnek kell kezdeményeznie, de az hosszú kapcsolatban van, meg a pasi legalább egy tízessel idősebb.
Viszont így hogy akart szexkapcsolatot ha még a heti egy alkalom is sok neki?
Nem lehet módosítani. 😜
Mivel megbántották szerintem inkább szeretetéhsége van...mint szexéhsége...
Csak így az jön le nekem hogy engem nem kíván...(állítólag az előző barátnőjével is ilyen volt)
Nem lehet módosítani??
Akkor ezt megsz@vtam 🤣🤣🤣
Lehet hogy neked is igazad van...
Igen van, én. 43f.
Ezt nehéz elmagyarázni, meg nehezzen lesz megérthető. Valami olyasmi, hogy nekem nagyon nagy öröm, ha boldognak látom a párom szex nélkül. A farkával, minden pasi ki tud elégíteni egy nőt. A figyelmességgel, szeretettel már nem. Tehát nekem, boldogság az, ha látom p@rom örül hogy szeretem, és ez felülírja az orgazmus okozta örömöt.
Nehéz elmagyarázni, meg tudom hihetetlen. De én is így vagyok. Nekem heti 1-2elég,páromnak akár napi 3 jöhet.
Elakarom hinni amit írsz....😊
Mióta vagytok együtt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!