Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szexelünk számomra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szexelünk számomra keveset? Vagy szexmániás vagyok? 47L

Figyelt kérdés

#szex #kapcsolat #lustaság #Elvárja hogy én kezdeményezzek
2020. nov. 9. 07:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Az előző párommal 5év,mostani 1/2éve.

Tudom nehéz elhinni, hogy szeretek valakit, és szexuálisan nem kívánom éjjel-nappal. De engem tökeéletessen kielégít, ha látom boldognak, hozzámbújik, összegabajodva alszunk stb. Most nem úgy kell elképzelni, hogy párodnak büntetés a szex. Csak annyi, hogy t más teszi boldoggá.

2020. nov. 9. 09:27
 22/34 A kérdező kommentje:

Olyan jó ezt hallani...😊

Remélem ő is így gondolkodik és én ezt túlagyalom...

Mindig ezt mondja...

2020. nov. 9. 09:35
 23/34 Aladdin21 ***** válasza:
Biztos, hogy túl agyalod :)
2020. nov. 9. 09:46
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha minőségi az a szex, elég lehet a párodnak a heti 1 is

Mindenki másképp van beállítva.

Örülj neki hogy kimozdultok nem egész nap a telefont bámulja.

Irigyellek.

2020. nov. 9. 11:29
 25/34 anonim ***** válasza:
Lehet az előző párja lelépése a haverral, valami frusztrálciót váltott ki nála...
2020. nov. 9. 12:01
 26/34 A kérdező kommentje:

Egyébként igazad van, azt mondta a barátnőm hogy örüljek hogy ilyen.....

2020. nov. 9. 12:34
 27/34 A kérdező kommentje:

Neked is igazad lehet,célozgatott is rá.

De én megis azt szűröm le hogy ha nem akar mindig szexelni, akkor nem tetszem neki.... :(

2020. nov. 9. 12:35
 28/34 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű oka van: eltér a libidótok, a szexualitás gyakoriságára vonatkozó igény. Ez mindenkinél egyénfüggő, van aki állandóan csinálná (főleg fiatal korban - hajjaj), más meg "beéri" heti 1-2x. Nem egyezik a szexualitásotok, ennyike. Ettől még szerethet, de ennyire van igénye és pont. Döntsd el hogy neked ez elég-e vagy sem, azt akarod-e hogy még az a hátralévő 10-15 jó éved csak ennyi szexről szóljon vagy sem. Ha nem akkor meg tudod a megoldást...
2020. nov. 9. 12:36
 29/34 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon durván őszinte voltál....

De igazad lehet.....

2020. nov. 9. 12:59
 30/34 anonim ***** válasza:

Nem szabad még a szíve, így csak hiánypótló vagy, a szeretet úgy, hogy romantikázgat, a szexet pedig nem akarja, mert nemrég lett nála egy jobb bika és ez lohasztja és nem is kémiázik irántad valami miatt...

Jó ötlet volt egy öt évvel fiatalabb, de sajna nem lett tökéletes megoldás. Mint írták, van még 10-15 éved, majd megoldod, viszont ne aggódj most pörögsz csak ezen, majd ha kialudt a lámpás nem fogsz vissza felé keseregni, elvileg...

😛

2020. nov. 9. 18:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!