Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexelünk számomra keveset? Vagy szexmániás vagyok? 47L
Bővebben:
1 éve elhagyott az exem.
4 hónapja összejöttem egy sráccal, nagyon jól érezzük magunkat, kirándulunk, moziba megyünk, sokszor (legalább 1 héten egyszer együtt alszunk).
Őt másfél éve dobta a 4 éves kapcsolata a legjobb barátjáért.
Azt mondta hogy fél egy újabb komoly kapcsolattól. ( A miénk is szexkapcsolatnak indult, de valami kialakult.)
Ha én kezdeményezek, mindig van szex, de ha nem (egyszer volt) akkor nincs. Azt mondja álmos volt. Az előző párom éjjel nappal szexelni akart, sokszor mondtam neki nemet.
De ő ( lehet a kémiája nekem nagyon bejön) az a lágyabb fajta (finomabb nem az a full szenvedélyes)
Kérdés: Srácok, van köztetek olyan aki nem akar mindig szexelni, hanem inkább fogja a másik kezét, összebújva alszotok, és inkább ha a csaj kezdeményez akkor szexeltek? Esetleg lustaságból??
Általában 1 héten egyszer vagy kétszer találkozunk, 1 este együtt alvás is. Egy nap egyszer mindig, általában reggel is. :)
De én ki sem másznék az ágyból, szerintem 4 hónap után ez lenne normális. Nem? Ő pedig inkább valami programot csinálna velem.
Azt mondja hülyeségeket beszélek, ugyanannyiszor kíván mint én őt, ha kezdeményezek mindig van szex. (Ez igaz)
De úgy érzem csak "kierőszakolom a szexet...:()
Hát látom ebböl már nem jövök ki jól....
De azt megköszönném ha értelmes válaszokat adnátok...
47N és 42F
Így jobb?
Így aki kötekedik, az is tud választ adni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!