Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális egy 42 éves nőtől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális egy 42 éves nőtől hogy azt mondja a gumi nem véd a nemibetegségektől mert az a bőrön ott van mindenhol neki nem lehet gyereke ezért nem törődok a spermàval?

Figyelt kérdés
Egyébként prosti
ma 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális
ma 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem törődik a spermával, és ez hogy kapcsolodik ehhez a témához?

Abban igaza volt az illetőnek, hogy a gumesz több betegség ellen is csak nagyon gyengén véd. Van ami ellen csak jelentéktelen mértékben. Ez sajnos így van. És akkor az orális szexről nem is beszéltünk még (szopás, nyalás).

Sajnos van igazság abban amit mondott, és van ami bör-bör kontakt által is terjed (Szifilisz például tud ijet). Na gyerekek, ezért kell szűrésre járni és nem a gumiban hinni vakon, mintha az lenne a tuti garancia a betegségek ellen. Én például nem voltam soha prostinál, és én sem prostituálódtam még. De ha a csaj vállalná hogy elmegy szűrésre, nyilván én is szívesen mennék.

ma 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos, hogy megvan neki a 8 osztály... Elég sok a buggyant agyú k.rva (mentálisan sérült, vagy szimplán csak nagyon korlátolt).

Mindenesetre én tuti nem mennék hozzá, mert ezek szerint rendszeresen bevállalja a kuncsaftjait gumi nélkül is.

ma 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 még nem derült ki, hogy a prosti esetleg nem STD szűréshez köti-e az ügyletet! Egyelőre ne ítélkezzünk (bár nyilván ezt a legkönnyebb)
ma 14:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem kér semmi szűrést. Hát nem tudom nincs más esélyem szexre de lehet inkàbb egy dràgàbb igényesebb nő kellene.
ma 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Abban igaza van, hogy a bor kontakt miatt nem ved..
ma 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hozz össze vele, gumi mentes vagyok én is
ma 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!