Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 vagyok, igazán nem voltam még nővel. Viszont akadna jónéhány jelentkező. Igen gátlásos vagyok, bár flört szinten hozom, hogy jó benyomást tudok tenni. Okosnak is tartom magam, szoktam mondani, tudom, hogy lehetne nőm, csak nem hiszem el. Megoldás?
Figyelt kérdés
Tartok tőle, hogy még csók terén is béna lennék. Másról nem is beszélve. Akinél volna esélyem, az emiatt talán ki is ábrándulna (persze baj, hogy igényes is vagyok, de magammal szemben is - ezért tudok jó benyomást tenni). Béna módon egyszer elszalasztottam egy szép felkínálkozó negyvenest is, a félelem és a "tartok tőle, nem tudom lerázni" érzés miatt. Most arra gondolok, elmegyek olyan masszázsra, ahol egész sok mindent vállal a (nekem tetsző) nő, de szexet és más gusztustalannak ható dolgot nem. Komikusan hangzik, de azzal a céllal, hogy lássak nőt meztelenül. Megj.: remélem, a "nem ellenőrzött" képek nem árverések.2020. nov. 5. 12:54
21/24 anonim válasza:
Milyen nőt képzelsz magad mellé? Az első barátnődet szeretnéd feleségül venni és családot alapítani vele?
22/24 A kérdező kommentje:
Mostmár gyakorlatilag igen, de ha nem is (persze, hogy erre nincs biztosíték), potenciálisan így keresek, abszolút. Igazából kaland nem érdekel, de ha érdekelne is, nem nagyon jutok odáig, részint félelem, esetleg nem is ismerem a másikat, ha igen és nem maradunk együtt, a közös ismerősök is megtudják, szerencsétlen vagyok. Meg sokakkal ellentétben nem is nagyon vonz, mert nem önmagában a szex érdekel (sajnos leszoktam a heves vágyról), hanem ez része egy kapcsolatnak, amire lenne igényem azért. Szóval komolyat, akit, ha feleségnek képzelem, jó érzésem van. Azt nem akarom elszalasztani mindemiatt. Tetszett nekem már mások szerint ronda nő is, szóval nem a legszebbet keresem, amúgy.
2020. nov. 7. 08:15
23/24 anonim válasza:
Ha már szóba jött ..a tesztem mindig 150-160 körüli.ha mérik. De sokra nem mész vele. Mivel eltérést tapasztal az átlag. Nem különbözteti meg az okos, és a hülye dolgot. Más vagy. :-) ezt tudják. Az okos vagyok az nem jó. :) Max tanult. :-) aki intelligens, az nem jár így. Mert az agya egy időzített bomba :-) ha nem foglalod le.. véged:-) a nőkkel kapcsolatban is kreatív. Le kell kötni. Szóval az intelligencia más. Nem jó- rossz.. de más. Szerintem túl átlagos vagy az a baj. Ezen változtatni kell! :-)
24/24 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha valami szinte egészen biztos, hogy nagyon-nagyon messze nem vagyok átlagos. Nem vagyok "jobb" vagy "rosszabb" másnál, legalábbis nagyképű nem vagyok/lehetek erre, de nagyon messze állok az átlagos gondolkodású emberektől.
2021. jan. 15. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!