Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek badarság, hogy "tartogatom magamat" és direkt hárítom el a szexre jelentkezőket?
Én is ezt csinálom 2 éve, mióta az előző kapcsolatomnak vége lett. Ha netán szexhiányom lenne és az első nőt felizgatnám, eszembejut, hogy miért szakítottam, miért vagyok egyedül, kire vágyom valójában, és miután sikeresen megállapítottam, hogy akire éppen ráerőltetném az aktuális szexelős hangulatomból származó erotikus gondolataimat, az a nő egyáltalán nem olyan, mint akire vágyom. Orgazmus után pedig minden érdeklődésem elveszítem iránta és csak a szégyenérzet marad, mert nézhettem volna videókat és akkor nem egy élő embert fárasztok a hülyeségeimmel...
Ha egy szexkapcsolat nem tudná megadni ami valójában kell neked, akkor semmi értelme odaadni magad több embernek a pillanatnyi élvezetért. Önkielégítésnél is ugyanazt éred el. Csak emiatt nincs értelme ex partnereket gyűjteni.
Figyel a Te tested A Te szüzességed annak adod oda magad akinek Te akarod.
23N
Hogyne lenne értelme. Ha csak szex alapu üres kapcsolatokban élsz akkor kiégsz, a szex sem lesz már annyira jó, illetve a csak szex megöli az érzelmeket. Ha az igazit várod akkor helyet kell neki csinálni a szívedben és ez úgy nem megy ha havi napi szinten csak a szex miatt dugsz mással.
A nemi vágyat kielégítheted kedved szerint, így nem kell közben másnak megfelelni.
Én az érzelem nélküli szex után mindig ürességet érzek és iszonyú hiányom van igazi érzelmekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!