Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többes szexhez hol lehetne találni jelentkezőket?
Nagyon nehéz. Mi is ahhoz keresgélünk szexpartnerkereső oldalakon. De eddig sajnos sikertelenül.
Neked több sikert!:)
22N
Jaj jaj beindult a priviáradat pedig nem azért írtam ide.
Nőt és párt keresünk. Csak férfit sajnos nem.
(Előző válaszoló voltam)
jelentkezőKET keresel, szóval gondolom 2 csaj kellene
nekem 4 eset volt (legalábbis ennyiről tudok fixen) amikor lett volna lehetőségem rá, de ezeket mind a véletlen szülte
az egyik elég friss
mondhatni elég kb csak nyitott szemmel járnod és elég nyitott embereket ismerned :D
a haverom anyja és húga konkrétan meginvitáltak erre és még voltam a hülye a HAVEROM szemében is, hogy nem dugtam meg őket
ha normális vagy a csajokkal akkor biztosan lesz neked is lehetőséged, mert egy korábbinál meg pont ez volt, hogy 2 barátnő poénkodásából indult ki a dolog, de ők komolyan is gondolták egy idő után
5-ös
de van aki férfit keresnek, de nem picsogó kisfiúkat, egyesek meg azt hiszik mind1 nekik
ha biztosra akarsz menni, akkor Swinger klub. Oda a szex valami formájáért mennek az emberek, legyen párcsere, egymás előtti szex, vagy többes szex, de akit ott látsz, az ezek közül valamelyik miatt ment oda, sőt a legtöbbnek mind a három belefér.
Persze sokan nem mernek menni csak interneten keresnek, mert hát mégis egyszerűbb beszélni róla mint tényleg lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!