Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A kis egyházak, vallási...

A kis egyházak, vallási gyülekezetek diszkriminálják a nem felsőfokú illetve diplomás jelentkezőket?

Figyelt kérdés
Szimpatizánsként párszor részt vettem egy kisebb közösség összejövetelein, ahol új jelentkezőket is szívesen várnak.Rajtam kívül csupa diplomás, főleg hölgy van jelen.A beszélgetések alkalmával mindig hangsúlyozzák a tanulmányaikat,munkájukat.Én érettségivel + szakmával rendelkezem. Nem szoktam erről beszélni. Utoljára úgy éreztem mintha lekezelően, kicsit lenézően beszélt velem a "papunk". Azt már többször tapasztaltam, hogy sok felsőfokú végzettségű ember iszonyatosan nagy egóval és felsőbbrendűségi tudattal rendelkezik. Kicsit el vagyok keseredve. Hagyjam figyelmen kívül, végül is a tanítás miatt járok oda, vagy hagyjam az egészet.
2017. febr. 26. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem. Mi kis egyház vagyunk, és nagyon szeretjük az egyszerű embereket, a közös bibliaórákon sokszor sokkal jobbakat mondanak, mint egy sokdiplomás. A hittapasztalatot nem a végzettség, hanem az átadás, az odaszánás, őszinte érdeklődés az Isten és az Ő szava iránt határozza meg.

Üdv Péter

2017. febr. 26. 17:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Kik azok az egyszerű emberek?
2017. febr. 26. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egyszerű emberek azok,akik nem hordják túl magassan az orrukat-végzettségüktől függetlenül.
2017. febr. 27. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Mindenkit szeretnek, amíg fizeted rendesen a tizedet
2017. febr. 28. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!