Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 vagyok, igazán nem voltam még nővel. Viszont akadna jónéhány jelentkező. Igen gátlásos vagyok, bár flört szinten hozom, hogy jó benyomást tudok tenni. Okosnak is tartom magam, szoktam mondani, tudom, hogy lehetne nőm, csak nem hiszem el. Megoldás?
> Okosnak is tartom magam
A nők 99%-a most szaladt el.
“Igényes is vagyok”
“Okosnak is tartom magam”
Hát bocs, ecsém, de te a kis szűz farkaddal érintetlenek is maradtok, míg világ a világ.
Amúgy ha okos vagy, akkor felméred objektívan, hogy mi okozza a gátlásosságodat, változtatsz a viselkedéseden, és 2-3 hónap múlva lesz normális barátnőd.
De a kérdésed alapján nagyon irreális képed van önmagadról.
Okos vagy,olvasott?
Az kevés a jó kommunikáció hoz.
Beszélgetni emberekkel az már megint egy más dolog.
A lexikális tudással rendelkező emberek nem feltétlen tudnak jól kommunikálni. A sok feltétellel egyre jobban kizárod a maradék esélyedet arra,hogy megismerhess valakit.
De igen. Egy fizetőst. De abban is találni fogsz hibát,ez biztos.
Még egy luxus prostiban is aki lehet hogy minimum x tanultabb nálad.
100+ az IQ-d?
Nekem 115-119 a M..sa teszten.
S csak szakmunkásom van. Tehát ez nem mérvadó.
Viszont bárkivel,bármiről el tudok beszélgetni,úgy hogy azt sem tudja hogy hozzá képest alul iskolázott vagyok.
Adj lejjebb az igényeidből,és adj magadnak esélyt,vagy egy agg szűz maradsz egy életre.
7 vagyok
Nézd,lehet hogy egy kissé nyers voltam.
Próbáld más irányból megoldani a problémát.
Elsősorban,kezdj el sűrübben társaságba járni,és ellesni az úgy mond sikeresen csajozók technikáját.
Próbáld meg a saját stílusoddal alkalmazni ezeket a technikákat.
Nem azt mondom,hogy az igénytelenségig add le az elvárásaidat.
De ha csak egy ideá ra korlátozod magad. Akkor ne számíts arra hogy sikerrel jársz. A legfontosabb és értékesebb emberi tényezőkre alapozz,
Azt is vedd figyelembe,hogy akin nem látod a nyitottságot. Az nem is biztos hogy nem fog erdeklődés mutatni irántad. Mert lehet,hogy szintén az a problémája mint neked.
Gondolj bele. Két ember,akiket csak egy vékony ablak választ csak el egymástól.
Még ha nem is annyira impulziv egy nő,elsőre. Az nem azt jelenti hogy ő valójában nem az. Lehet hogy csak arra vár hogy valakinek megnyílhasson.
Lehet,hogy pont te leszel az.
De nem akarlak befolyásolni.
Csak jó tanács. A szépség re menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!