Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 vagyok, igazán nem voltam még nővel. Viszont akadna jónéhány jelentkező. Igen gátlásos vagyok, bár flört szinten hozom, hogy jó benyomást tudok tenni. Okosnak is tartom magam, szoktam mondani, tudom, hogy lehetne nőm, csak nem hiszem el. Megoldás?
Figyelt kérdés
Tartok tőle, hogy még csók terén is béna lennék. Másról nem is beszélve. Akinél volna esélyem, az emiatt talán ki is ábrándulna (persze baj, hogy igényes is vagyok, de magammal szemben is - ezért tudok jó benyomást tenni). Béna módon egyszer elszalasztottam egy szép felkínálkozó negyvenest is, a félelem és a "tartok tőle, nem tudom lerázni" érzés miatt. Most arra gondolok, elmegyek olyan masszázsra, ahol egész sok mindent vállal a (nekem tetsző) nő, de szexet és más gusztustalannak ható dolgot nem. Komikusan hangzik, de azzal a céllal, hogy lássak nőt meztelenül. Megj.: remélem, a "nem ellenőrzött" képek nem árverések.2020. nov. 5. 12:54
11/24 anonim válasza:
Hú barátom tényleg vannak gondok... Pár tanács:
- egy-két fokkal vegyél vissza az arcból nem szeretik a nők az önfényező figuráka;
- a csókhoz nem kell kézikönyv menni fog az magától;
- aham lenne jelentkező... te meg elszaladsz akkor mi a f.szért picsogsz, tegyünk rá a nőre vagy mi???
- "nem tudod lerázni"... ó te szegény milyen borzalmas lehet, megrohannak a nők és menekülnöd kell előle. Megnyugtatlak ha valaki hülye annak nem kell senkit lerázni, pont ellenkező irányban működik a futás - a nő szalad előled.
12/24 A kérdező kommentje:
Tehát: aki jelentkező és tetszik, azzal hosszú távra terveznék (ezért nem akarok semmilyen téren csalódást okozni neki). Aki nem tetszik különösebben (ide nem csak a szépség, de személyiség is értendő), azzal meg nem akarok összekeveredni, mert bár nem biztos, de talán nem lenne elegáns lekoptatni utána. Konkrétan tudom, hogy egy megbízható, kedves embert látnak bennem, mert - bar nem tudom, honnan veszitek az ellenkezőjét - bár értelmes ember lévén tisztában vagyok nagyjából a tulajdonságaimmal, nem vagyok nagyképű. Nem gondolom önfényezőnek azt, aki mondjuk edz és edzettnek/sportosnak tartja magát vagy aki olvas, az meg tájékozottnak. Valószínűleg ezek ilyen emberek, mert a céljukhoz a helyes eszközöket alkalmazzák. Kedves meg azért vagyok, mert általában törekszem rá. Kifejezetten szem előtt tartom, hogy barátságos legyek mindenkivel. Le is tagadhatom, de inkább leírom, ahogy van. Egyébként szerény vagyok, nem tartom magam kiemelkedőnek, csak nem is az itt nemegyszer előforduló "csúnya vagyok, antiszociális vagyok" típust képviselem. Amúgy nem hiszitek (nem bánom), de tényleg volt olyan, akitől "menekültem" is, de ez csak azt jelentette, hogy kicsit kevésbé kedvesen, hidegebben viszonyultam hozzá. Hetesnek köszi! Lehet, hogy tényleg össze kell gabalyodni olyan lánnyal, aki nem különösebben álmaim nője.
2020. nov. 5. 15:52
13/24 A kérdező kommentje:
Az meg, hogy 10-ből 4-5 lánynál meglenne az esélyem, az szerintem hihető, benne van a pakliban. Csak kezdeményezésnél fura lenne eljátszani a férfit, amikor tök tapasztalatlan vagyok.
2020. nov. 5. 15:56
14/24 anonim válasza:
Áruld már el hogy lehet 28 évesen még szűznek lenni?
15/24 A kérdező kommentje:
Nehéz, némileg "terror" gyerekkor (nem nagyon durva, de érzékeny lévén nagyon megviselt: kellemetlen pszichoszomatikus betegségek), ami miatt nem volt általános iskolai baráti köröm (csak fiúk, lányokat kerülve). Középiskolában fiú osztály, délután pedig (fiús) sportokra jártam délutáni bandázások helyett. Bulikban se volt érzékem jól érezni magam, lányokkal maximum duma, kezdeményezni nem mertem, ha igen, látták, hogy nem nyomulok (ami szerintem kell az egyéjszakáshoz). Elengedni nem tudtam magam. Apai társam nem volt. Akkoriban nagyon szerelmes lettem, de az idősebb, komoly lány egy nálam 4 évvel idősebbet választott. Aztán volt egy barátnőm, de ő 17 volt, én 19 és szexet nem akart (rossz első tapasztalata volt), ezt 2 hónap után untam meg, türelmetlen voltam. Aztán 2-3 lánnyal próbáltam ismerkedni, de ők se látták bennem azt, amit a suttyó haverjaimban láttak 20 éves korom körül. Szerintem a kialakult önbizalomhiányom miatt. Mivel tudom (ezen ne akadjatok fenn), hogy minimum egy közepes, de sportos kinézetem is van, ezért volt, hogy olyan lányt utasítottam vissza, akit "miért ne" alapon a haverok elvittek egy körre. Ez nekem gusztustalan kicsit. Egyetemen se tudtam/akartam közeledni, igazán nem is tetszett senki, személyiség szinten se igazán. Nem is foglalkoztam ezzel, elengedtem. Mivel nem szoktam hozzá, nem mozgatott a szex, a barátnő. Az meg, hogy a férfiak elvileg napi 50× gondolnak a szexre, az rám abszolút nem igaz (azt se tudom, milyen élmény). Nagyon válogatok (emiatt már bőven el tudom képzelni, hogy nem lesz nőm). De ha mégis megnyerek egy nekem tetsző lányt, jó lenne tudni valamit. Na, hogy ilyen történet is legyen... azért én is szeretnék családot. Volt ismerős, aki megtudta mindezt és fogta a fejét, hogy ez nem létezik, de hát ez van :)
2020. nov. 6. 18:32
16/24 A kérdező kommentje:
Emiatt gondoltam masszázsra, ahol egyéb "apróságok" is vannak, de aktus nélkül. Tapasztalt, de nem (annyira) közönséges nők, de mégis mutatnak valamit. Egyes oldalakon képpel hirdetnek.
2020. nov. 6. 18:46
17/24 anonim válasza:
Keress egy pszichiátert, mert bogarak vannak a toronyban.
18/24 A kérdező kommentje:
Miből gondolod? Ez nem volt elég válasz. Teljesen normális életet élek az említett problémán kívül. Nem érzem magam betegnek, csak tapasztalatlannak és ennek dacára válogatósnak. De ha azt írod, ne válogassak, azt értem, csak valószínűleg úgyis válogatok. Más meg mindenáron szexel, csak valaki feküdjön alá. Az nem én vagyok. Tapasztalatot is csak egy jövőbeli vágyott nő miatt szeretnék, de nem olyan "civillel" ezt, akit utána dobnom kell, mert amúgy nem vonz.
2020. nov. 6. 21:26
19/24 A kérdező kommentje:
Az a 4-5 lány, aki csinos és el is jönne velem, azokkal nem nagyon akarok randizni, kín lenne csak, mert nem akarok tőlük semmi komolyat. Az meg igen sértő lenne szerintem, ha csak "arra" kellene valaki, aki többre számít. Ennyi a sztori.
2020. nov. 6. 21:33
20/24 A kérdező kommentje:
Tudom, valakit bosszant, ha sokat ír a kérdező (de hát az olvassa, aki szán rá időt). Egyszerűen mondva az is a probléma, hogy "félek" a p*tól, bármilyen rosszul hangzik. Kár tagadnom magam előtt. Nem mintha bárki meg akarna erőszakolni, de én meg nem erőltetem. Erre nincs gyógyszer, szóval olyan értetlen válasz, hogy pszichiáter, nem használ. Pszichológusra gondolhatott a válaszoló, de az meg felesleges, mert tudom a probléma gyökerét, de attól még nem gondolom, hogy jól kezelném az első alkalmat. Ugye, igencsak kellemetlen helyzetig fajult a dolog, ahogy fent is valaki megdöbbent (hogy lehet szűznek lenni 28 évesen?! Na, ezt nem akarom, hogy kiderüljön egy szeretett lánnyal...) és ezen már pszichológus nem nagyon segít.
2020. nov. 6. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!