Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik akik hagyják cuckold felállásban más pasi(k)nak, hogy használják a párodat, mit szoktatok csinálni az aktusuk közben? Hagyjátok, hogy a másik bele is élvezzen?
Mi még nem próbáltuk de többször beszéltünk róla. Számomra nem vonzó az, hogy megalázzanak. Nekem az a vonzó, hogy a párom élvezze mással is a szexet. Ha a párom elhatározza magát és rábólint akkor igy csinálnánk: kiválasztanánk egy pasit, lehet hivatásos is. Megbeszélnénk a részleteket, a találkozó helyét. Az aktus 1 max 2 órát tartana. Addig megvárnám az autóban vagy a motel bárjában. Amikor végeznek beszáll az utóba és az úton részletesen elmesél mindent. Valahogy kibírnám hazáig, aztán nagyon megdugnám.
Óvszerrel vagy anélkül? A párom nem használhat fogamzásgátlót. Általában óvszerrel védekezünk, néha kúpot használunk. Ha hivatásos lenne a pasi akkor óvszerrel. Ha megbízható lenne a pasi akkor lehetne gumi nélkül is de kúpot akkor is kellene használjon a terhesség elkerülése miatt.
A véleményemet írtam, nem erőszakolok senkire semmit. Én is tisztában tartom más véleményét, ezért nem kell lepontozni.
Ha részletekre is kíváncsi valaki akkor írjon privátba.
22!
Az izgatna, ha más nőjét megdughatnám és utána a párja kinyalná, mert abban a szituban én lennék a domináns hím.
Nekem úgy tűnik, hogy neked pedig az kell, hogy a pároddal szemben legyél domináns.
Hibátlan szimbiózis :D
egyszer nyaltam bele csajba valaki után. háát fura érzés volt :D
utána azért beletöltöttem a saját adagomat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!