Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy párokhoz vonzódom?
Arra gondolok, hogy fent voltam egy swinger társkereső oldalon és nagyon tetszene, ha egy idősebb párral lenne valami mélyebb intimem viszony valoszinuleg a béna családi gyerekkori frusztrációm miatt, összekeverem a szexet a szeretettel....
én 25/F
Nem ciki, nekünk tetszene egy ilyen fiatal srác. :)
(Ha éppen keresnénk valakit.)
Ez IS lehet az oka, meg más is. Speciel engem semmilyen gyerekkori trauma nem ért, de ettől még szeretem a többeseket :)
Tipp: ne swinger társkeresőn próbálkozz, mert akik tényleg járnak swingerbe azok nem szüttyögnek az előzetes netes ismerkedéssel hanem lemennek a klubba és ott 100% kamumentesen találnak "konyhakészen" partnereket. Sokkal több ember jár klubba mint amennyi bizonytalankodik a különböző fórumokon hogy "talán egyszer" elmegy. Egyszerűen a kapcsolat füleknél megadott számot hívd fel és jelentkezz be, menj le, viselkedj normálisan és jó esélyed van többesekbe beszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!