Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi környezetben hogy érjem el hogy végre “békén hagyjon” ? (Bővebben lent.)
Miért nem akarod ezt a dolgot, hisz mindketten jól járnátok.
Egy 32 éves nő az még nagyon is jó lehet ezen a téren.
Később bánni fogod hogy mit hagytál ki.
Ha nem muszaly, minden fele képen kerüld vele a kontaktot!!! Ez mondjuk használt már nálam (nő vagyok).
Ha ebből sem ért, akkor nyugodtan kozold vele ha többen vannak körülötte meg jobb hidd el nekem, hogy ne nyukaljon hotlzzad, ne simogasson mert te ezt nem toleralod! Na nekem ugyan ilyen volt a főnököm anno, ugyan ezt meg csináltam vele, pláne mikor többen voltak körülöttünk, hielrtelen köpni nyelni nem tudod a meglepetsegtol mivel nem számított erre. Hidd el ha ezt egyszer így el játszod vele, soha többet nem fog se simogatni se semmi mást mivel ennél gazabb, kellemetlenebb helyzetbe nem tudnád hozni!! Szóval sok szerencsét, nagyon remélem bejon nálad is! :) ;) n 29
Majd megsajnállak, ha lesz egy kis időm... ja, nem.
“ Burkoltan is, meg konkrétan a szemébe is.”
“ergó ha összeveszek vele akkor még jobban megszívom”
Megsúgom neked, hogy össze vagytok veszve, mivel nem vagytok veszve. Ha jót akarsz magadnak, megdugod és nem csinálsz úgy, mint egy b....ri fiú, szégyent hozva ezzel a korodbeliekre. Direkt megnéztem mégegyszer, hogy nem-e a homó kategóriába írtál. Ott van ingyen p..na, te meg itt töketlenkedsz és siránkozol. Fogják itt mondani, hogy nem mindenki ösztönlény, de ők is azok és ezzel vonzzák az ingyen p..nát :)
En csak a sajat tortenemet meselem el, segiteni valszeg nem fog.
Ugyan ebben a cipoben jartam en is, bar en par evvel kdosebb voltam nalad, a holgy pedig joval 30 felett volt, de kifejezetten jol tartotta magat.:)
Azota is bankodom, hogy nem mentem bele..minden nap gondolok ra.:)
Mindenki előtt egyszer "poénkodj" te is. Ha úgy szól hozzád ahogy nem akarod, szólj rá, ne zaklasson.
Ki nem rúghat amúgy is neki lenne kellemetlen, miután mindenki látta, hogy az az indoka erre, hogy nem akartál tőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!