Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi környezetben hogy érjem el hogy végre “békén hagyjon” ? (Bővebben lent.)
Írásban szólítanám fel rá, hogy hagyja abba, amit tesz, és már sokadjára kéred.
Tennék a felettesénél is panaszt miután mondjuk egy héten keresztül bekapcsolt diktafonnal és testkamerával járnék dolgozni. Lenne bizonyíték a beszólásaira, a munkatársak cinkelésére is (mivel arra nem számíthatsz, hogy egy fegyelmi eljárásban ők vállalnák a tanúskodást melletted).
Ez az egyetlen olyan munkahely az országban, ahol ezt csinálhatod? Pl. mint az atomerőmű, hogy csak egy van belőle?
Nehezen tudok elképzelni olyat, ahol nincs B-verzió.
Mindenesetre iszonyú gáz, hogy te menj el, ha nem tetszik a rendszer.
Hát akkor egyelőre semmilyen legális ötletem nincs.
Kínosan beégetni, hogy mennyire gáz, amit csinál, és soha de soha nem tudnál hozzáérni???
Nem tudom, komolyan.
Esetleg ha a többiek melléd állnak és ő lesz a célpontja a piszkálódásoknak, szerintem néhány nap után hátraarcot csinálna. Van ennyi "szövetségesed", akik egy héten át minden ilyen megmozdulására reagálnának? Ciccegés, huhogás, stb., mint egy felsőtagozatos fiúbanda.(?)
Azért nem 4es, mert 1) majd én eldöntöm hogy kivel és mikor fekszem le, nem egy egydimenziós zombi vagyok aki rászorul minden szembejövőre 2) ha megtenném csak tovább mélyíteni ezt az egész problémát.
Valószínűleg a párbeszéd lesz a megoldás, csak az megint valami kínos beszélgetés lesz, amin egyáltalán nem érti hogy miről beszélek. Aztán folytatódik minden tovább.
Szerintem is. A négyszemközti megbeszéléseiteknek eddig nulla hatékonysága volt. Hatalmi pozícióban van, visszaél vele, nincs mitől tartania: sem a felettese, sem a csapat előtt nem lesz felelősségre vonva.
Te nem akarod megrakni (jogosan), de jelezni sem akarsz más szinten és bizonyítékot gyűjteni sem és kilépni sem.
Tényleg nem marad semmi Btk-ba nem ütköző opcióm 🤷🏻♀️
Őszintén sajnálom amiben vagy. Nem vigasz, hogy nőként ez sokszor előfordul, és többnyire az van, hogy nekünk kell lépni onnan, ennek rohadtul nem ìgy kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!