Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek szopni, mert undorodom a spermától. Kizáró ok lehet ez egy pasi számára?
Nem szeretnék semmi előváladékot érezni, főként nem spermát a számban. Többnyire itt azt olvasni, hogy szopás nélkül nincs szex...mert az alap... Az sem tetszik, (a tudat), hogy a pasi a farkán keresztül pisil és hiába megmossa akkor is előtte végigcsurgott rajta a pisi és akkor azt én vegyem a számba..
Öklendezni kezdek az egésztől. Nem szeretném, hogy emiatt elhagyjanak, megcsaljanak, de nem tudok magamon változtatni
Hát nállam eselyed sem lenne. A szopas a szex része. És a nyalás is
De fogadok te szereted ha nyalnak?!
Eddig minden csajom párom szopott rendesen. Volt amelyik kicsit finnyázott de en pottyet erosebb voltam es muszaly volt megtennie. Utanna repult . Azt is elvárom hogy elvezettel csinálja
Bár 2 lanynal volr eddig baj csak
A tobbi az szerette csinalni
Ez nem kizáró ok
főleg ha erős ellenérzésed van vele kapcsolatban
de egy tartós kapcsolat során azért a pasik többsége szeretné ha a párja szájjal kényezteti,
esetleg próbáld ki úgy hogy sperma ne kerüljön a szádbam gondolj arra hogy ezzel nagy örömöt okozol a párodnak,
Ha valaki szeret elfogad úgy ahogy vagy. Én sem különösebben szeretek és akkor mi van? Mindenki más és ez így jó. Nem hiszem, hogy egy normális srác emiatt hagyna el.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!