Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem merek szopni, mert undorod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek szopni, mert undorodom a spermától. Kizáró ok lehet ez egy pasi számára?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék semmi előváladékot érezni, főként nem spermát a számban. Többnyire itt azt olvasni, hogy szopás nélkül nincs szex...mert az alap... Az sem tetszik, (a tudat), hogy a pasi a farkán keresztül pisil és hiába megmossa akkor is előtte végigcsurgott rajta a pisi és akkor azt én vegyem a számba..

Öklendezni kezdek az egésztől. Nem szeretném, hogy emiatt elhagyjanak, megcsaljanak, de nem tudok magamon változtatni

2020. okt. 17. 01:00
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
69%
Igen, ha két egyforma lány közül kéne választani, akkor nyilván az lesz amelyik szopik.
2020. okt. 17. 15:19
 32/39 anonim ***** válasza:
45%
kizáró ok igen,sztem te vagy menj apácának vagy legyél leszbi,pasi neked nem való...f
2020. okt. 17. 15:32
 33/39 anonim ***** válasza:
56%
Nem akarlak elkeseríteni de így nehéz dolgod lesz egy komoly kapcsolatban. Ez nem olyan extrém dolog amit nagyon ekvesen csinálnak, hanem egyik legátlagosabb.
2020. okt. 17. 21:39
 34/39 anonim ***** válasza:
38%

Hát nállam eselyed sem lenne. A szopas a szex része. És a nyalás is

De fogadok te szereted ha nyalnak?!

Eddig minden csajom párom szopott rendesen. Volt amelyik kicsit finnyázott de en pottyet erosebb voltam es muszaly volt megtennie. Utanna repult . Azt is elvárom hogy elvezettel csinálja

Bár 2 lanynal volr eddig baj csak

A tobbi az szerette csinalni

2020. okt. 18. 22:29
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Neked lehet hogy csak a múltbéli beidegződés a gondod. De a nő és a férfi nem csak egy punci vagy egy farok. A legtöbb hozzászóló nem egy társról, partnerről beszél, hanem egy valakiről, akit "dug"! Ne add fel a reményt. /De a legtöbb lányt is izgatja a szopás./ :)
2020. okt. 18. 22:46
 36/39 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem kizáró ok

főleg ha erős ellenérzésed van vele kapcsolatban

de egy tartós kapcsolat során azért a pasik többsége szeretné ha a párja szájjal kényezteti,

esetleg próbáld ki úgy hogy sperma ne kerüljön a szádbam gondolj arra hogy ezzel nagy örömöt okozol a párodnak,

2020. okt. 18. 23:59
 37/39 anonim ***** válasza:
26%
Ne szopj ha nem akarsz senki nem kényszeríthet rá ha neked ez nem jönn be.
2020. okt. 19. 17:20
 38/39 anonim válasza:
60%
Nem vagyok plázacica és szeretek cumizni és a spermát is szeretem c: szerintem ha nem szeretsz szájjal kényeztetni akkor maga a farok berakása is nehéz lesz mert kimarad az előjáték egyik része... Ha te sem vagy oda azért hogy nyaljanak téged.
2020. okt. 31. 01:09
 39/39 anonim ***** válasza:
52%

Ha valaki szeret elfogad úgy ahogy vagy. Én sem különösebben szeretek és akkor mi van? Mindenki más és ez így jó. Nem hiszem, hogy egy normális srác emiatt hagyna el.

20/l

2020. dec. 16. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!