Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek szopni, mert undorodom a spermától. Kizáró ok lehet ez egy pasi számára?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék semmi előváladékot érezni, főként nem spermát a számban. Többnyire itt azt olvasni, hogy szopás nélkül nincs szex...mert az alap... Az sem tetszik, (a tudat), hogy a pasi a farkán keresztül pisil és hiába megmossa akkor is előtte végigcsurgott rajta a pisi és akkor azt én vegyem a számba..
Öklendezni kezdek az egésztől. Nem szeretném, hogy emiatt elhagyjanak, megcsaljanak, de nem tudok magamon változtatni
2020. okt. 17. 01:00
11/39 anonim válasza:
Nálam abszolút kizáró ok lenne.
12/39 A kérdező kommentje:
De most komolyan...mi ebben az izgató? Egy pisis farkat szopni?
2020. okt. 17. 01:36
13/39 anonim válasza:
Nem tudom ember hol élsz.
A száddal is tudsz hányni, akkor ne csókoljon meg senki soha?
14/39 anonim válasza:
És egy pisis puncit nyalni, ahol néha még vér is távozik mellé?
15/39 anonim válasza:
A nok 95%-a szereti, szoval mi kerdezzuk, hogy miert nem izgato szamodra? Veled van a baj.
16/39 anonim válasza:
És biztos vagy benne hogy hetero vagy? Ha igen, nem lesz könnyű, de azért léteznek pasik akiknek nem fontos. Az én férjem pl úgy kezdte az elején hogy azt mondta nem szereti. Aztán én nem bírtam ki és megszerette közben, de ha nem csináltam volna sosem hiányolja.
17/39 A kérdező kommentje:
Talán váladék iszonyom van nem tudom..
Nem hiszem hogy valaha változni fog.
Azért remélhetőleg csak nem maradok örökre egyedül emiatt
2020. okt. 17. 01:39
18/39 anonim válasza:
Én sem igazán kedvelem. A férjemet ez nem zavarja. Természetesen, a kapcsolat elején megbeszéltük. És néha azért ráveszem magam, jeles alkalmakkor, vagy csak úgy, hogy kedveskedjek neki. De sosem erőlteti, mindig a saját döntésem.
19/39 anonim válasza:
Férfiként jobban szeretem adni mint kapni, de van egy kolléga nőm aki él hal azért hogy szophasson, de férje ritkán engedi neki. Beszélgettünk és valahogy szóba került valahogy, viszont ő elmondta nem szereti hogy ha kinyalják, de megengedi ha ragaszkodik a férje hozzá.
20/39 anonim válasza:
Ne azért csináld, mert elvárja a pasi, hanem azért, illetve akkor, ha adni akarsz neki! Kezdetben én sem értettem, miért jó puncit nyalni. De ki akartam próbálni, hogy ki tudom-e így elégíteni a páromat, élvezi-e. Az első 3-4 alkalommal nem igazán élveztem, ő viszont élvezte. Azóta találkoztam sokkal finomabb, illatosabb puncikkal és akarom nyalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!