Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek szopni, mert undorodom a spermától. Kizáró ok lehet ez egy pasi számára?
Nem szeretnék semmi előváladékot érezni, főként nem spermát a számban. Többnyire itt azt olvasni, hogy szopás nélkül nincs szex...mert az alap... Az sem tetszik, (a tudat), hogy a pasi a farkán keresztül pisil és hiába megmossa akkor is előtte végigcsurgott rajta a pisi és akkor azt én vegyem a számba..
Öklendezni kezdek az egésztől. Nem szeretném, hogy emiatt elhagyjanak, megcsaljanak, de nem tudok magamon változtatni
Ha rendesen tisztán van tartva nem lehet gond. És 90%-ban szeretjük ha a párunk megteszi a kedvünkért.
A spermát meg nem muszály a szádba engedned, azt a pici előváladékot pedig meg sem érzed, s bajod sem lesz tőle.
Te engeded hogy orálisan kényeztessenek?
25# akkor max plázacicáknak, szilikon csodáknak fogsz kelleni
26# nem várom el,
25-ös vagyok:
Kedves kérdező! Attól, hogy egy pláza cica tetszeni akar és még szeret is sz*pni, nem lesz kevesebb a férfiak szemében... sőt.
Aki meg undorodik tőle, az igen, kevesebb lesz. Ezt kérdezted, ezért válaszoltam. Az meg, hogy kizáró ok-e... ha más, bőséges többség megteszi, te meg nem, akkor miért ne mást választanának helyetted. Igen, kizáró ok, mert hiányozna nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!