Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem merek szopni, mert undorod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek szopni, mert undorodom a spermától. Kizáró ok lehet ez egy pasi számára?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék semmi előváladékot érezni, főként nem spermát a számban. Többnyire itt azt olvasni, hogy szopás nélkül nincs szex...mert az alap... Az sem tetszik, (a tudat), hogy a pasi a farkán keresztül pisil és hiába megmossa akkor is előtte végigcsurgott rajta a pisi és akkor azt én vegyem a számba..

Öklendezni kezdek az egésztől. Nem szeretném, hogy emiatt elhagyjanak, megcsaljanak, de nem tudok magamon változtatni

2020. okt. 17. 01:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
55%
Még ha van is 1%, akinél ez nem kizáró ok, annál is ez az idegesítő nyafogás, nyavalygás biztos elintézi, hogy ne legyen pasid.
2020. okt. 17. 02:14
 22/39 anonim ***** válasza:
89%
A szex váladékokkal jár, már a nyál is ilyen, nem beszélve a többiről, és nőknél is. Az előváladékot nem érzed, nem beszélve másról, a szex előtt nem árt tisztálkodni. Az, hogy a szádba nem akarod a spermát, azzal meg nem vagy egyedül, sokan vannak így, meg lehet oldani.
2020. okt. 17. 02:18
 23/39 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk azért ha rendesen fel van izgatva a lány, akkor hüvelyváladékból sokkal de sokkal több van, mint előváladékból. És pont ott pisilnek a lányok is, ahol a fiúk nyalogatni szokták. Nincs ebben semmi rendkívüli.
2020. okt. 17. 05:19
 24/39 anonim ***** válasza:
63%
Nekem kizáró ok igen, de amúgy sem muszáj a spermához érned, szopni attól még tudsz.
2020. okt. 17. 08:36
 25/39 anonim ***** válasza:
46%
Kizáró ok!
2020. okt. 17. 12:28
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendesen tisztán van tartva nem lehet gond. És 90%-ban szeretjük ha a párunk megteszi a kedvünkért.

A spermát meg nem muszály a szádba engedned, azt a pici előváladékot pedig meg sem érzed, s bajod sem lesz tőle.

Te engeded hogy orálisan kényeztessenek?

2020. okt. 17. 12:43
 27/39 A kérdező kommentje:

25# akkor max plázacicáknak, szilikon csodáknak fogsz kelleni

26# nem várom el,

2020. okt. 17. 12:46
 28/39 anonim ***** válasza:
75%
XD minden normális lány szereti a szopást, nem csak a plázacicák, jézus....
2020. okt. 17. 12:47
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok. De attól szoktak?
2020. okt. 17. 12:57
 30/39 anonim ***** válasza:
73%

25-ös vagyok:

Kedves kérdező! Attól, hogy egy pláza cica tetszeni akar és még szeret is sz*pni, nem lesz kevesebb a férfiak szemében... sőt.

Aki meg undorodik tőle, az igen, kevesebb lesz. Ezt kérdezted, ezért válaszoltam. Az meg, hogy kizáró ok-e... ha más, bőséges többség megteszi, te meg nem, akkor miért ne mást választanának helyetted. Igen, kizáró ok, mert hiányozna nagyon.

2020. okt. 17. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!