Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok pasi felháborodva, hogy undorodom a leszbi dolgoktól, mikor ők hatványozottan ellenségesek a meleg fiúkkal? 22/L
Ilyet még nem hallottam. Miért lenne felháborodva? Hogy jött elő ez a téma?
28F
Azért mert mivel ők izgulnak a leszbikre, nekünk kötelező leszbinek lennünk.
Amúgy én is gondolkodtam már ezen a nyilvánvaló kettős mércén. Ha nőként szereted leszbikusokat,akkor tök jó csaj , nyitott,modern csaj vagy.Ha nem szereted a leszbikusokat,akkor homofób k. u .rva vagy. Ha a meleg fiúkkal szimpatizálsz,akkor erkölcstelen,szodomita k. u . rva vagy,ha utálod és nem veszed férfiszámba őket akkor tök aranyos csaj vagy...De csak arra tudok kilyukadni, hogy egyszerű jellemtelenség áll a háttérben. Megengedhetik maguknak hogy a saját szájízük szerint dirigáljanak, hát meg is teszik.
Ma már nem trendi ítélkezni melegek, leszbikusok felett. Aki ezt teszi, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
(Mondjuk azért az már egy éles határvonal, hogy 18 feletti 14 év alattival ne szexelhessen, ezt a jövőben sem szabadna lazítani.)
Egyetertek a kerdezovel, aterzem....
Viszont a meleg fiukkal nincs bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!