Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen tapasztalatod van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalatod van orális szex során adott "gátnyalásról"?

Figyelt kérdés

Néhány hete szóba került egy társaságban némi alkohol elfogyasztása után az orális szex.

Amikor középpontba kerültem, az egyik lány elkezdte részletesen ecsetelni nekem, hogy ő úgy adja az orált, hogy a partnerének a herék alatti részét, a gátat is érzékien nyalja. Mitagadás lehet, hogy a külseje miatt is, de rendesen felizgatott a gondolat, habár mindketten párkapcsolatban vagyunk.

Kinek milyen tapasztalata van a fentivel kapcsolatban, akár adja, akár kapta? Légyszíves írjatok nemet és kort is, úgy jobban be lehet lőni a válaszadót :)

2020. okt. 9. 09:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl nagyon felizgat a hereizgatás, és ha foglalkozik vele a lány kézzel szájjal, de a fenéknyalást pl nem szeretem. Viszont a here és gátizgatáshoz már csak egy lépés van a heréktől. Ezt azert írom, mert több olyan lányhoz volt már szerencsém, akik maguktól foglalkoztak a heréimmel, nem is kellett mondjam nekik, hogy legyen áldott a nevük.
2021. márc. 20. 08:28
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Én épp aludni akartam egy osztálykiránduláson, amikor egy csaj elkezdte mondani, hogy a pasi gátját kell simogatni, és akkor az kirúgja az ablakot.

Később kipróbáltam a pasimon, simogatni és nyalni is szoktam, imádja :)

2021. márc. 20. 09:02
 23/31 anonim ***** válasza:
82%
Vannak fenék nyalást (rectum) ADNI kedvelő nők! De a legjobb a kölcsönös ánusz nyalás. Utána csók.
2021. márc. 20. 13:21
 24/31 anonim ***** válasza:
65%
A gátat nem kellene keverni a fenékkel, ánusszal.
2021. márc. 21. 07:52
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Rendkívúl izgató,persze a megfelelő előkészületek után a gát akár az ánusz izgatása. Adni is szeretem, nyelvvel,kézzel, kapni is jó. A homoszexualitás messze áll tőlem, szerintem sincs semmilyen összefüggés. Tapasztalt Ffi45.
2021. márc. 21. 08:25
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen hogy mennyi gátlásos, prűd gondolkodású férfi társam van itt...Olyan következtetéseket vonnak le erogén zónák izgatásából hogy az eszem megáll....Aki képes akkora baromságot leírni hogy az a férfi akinek a seggét kinyalják az meleg, valószínűleg soha nem adatott meg neki ez az élmény. Nálunk a here nyalogatás teljesen alap volt a kezdetek óta, majd egyszer egy alkalommal mikor 69 pózban voltunk, párom a gátaman, és minden mást is elkezdett nyalogatni, csókolgatni. Akkorát élveztem mint még soha. Aki nem próbálta, az ne mondjon róla véleményt. Ettől nem látens meleg az ember, hanem vannak erogén zónái. Pont
2021. szept. 23. 05:32
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Orálnálelkalandozok mindenfelé, így kap belőle a punci, gát, és az ánusz is. Én úgy csinálom, hogy szeretkezés előtt megmossuk egymás farkát, fenekét, és a környéket. Persze én alaposan megmosom már előre is, hogy véletlenül sem legyen kanszagom. F/60+
2021. szept. 23. 07:27
 28/31 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a gátnyalást adni is, és kapni is.

31F

2021. okt. 3. 07:34
 29/31 anonim ***** válasza:
53%

Igen! Én is szoktam a gáttal foglalkozni.

Mostanában a Kopaszi-gáttal.

Józsibácsi Gátőr!

2022. márc. 1. 20:42
 30/31 anonim ***** válasza:
75%

Heret azt szeretem ha nyalja de lejebb nem engednem.

21/F

2022. márc. 19. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!