Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalatod van orális szex során adott "gátnyalásról"?
Néhány hete szóba került egy társaságban némi alkohol elfogyasztása után az orális szex.
Amikor középpontba kerültem, az egyik lány elkezdte részletesen ecsetelni nekem, hogy ő úgy adja az orált, hogy a partnerének a herék alatti részét, a gátat is érzékien nyalja. Mitagadás lehet, hogy a külseje miatt is, de rendesen felizgatott a gondolat, habár mindketten párkapcsolatban vagyunk.
Kinek milyen tapasztalata van a fentivel kapcsolatban, akár adja, akár kapta? Légyszíves írjatok nemet és kort is, úgy jobban be lehet lőni a válaszadót :)
Nekem elég ha a farkam jól cumizza és a végén szájba megyek el. Nem kell segg vagy gát nyalás, a szopás legyen jó. ennyi,
40f
Megadom, magamnak nem várom el. Szereti. Semmi homo dolog nincs ebben.
Ennyi erővel az orál is homoszexualitásra utal, mert a melegek is csinálják. Vagy a csók.
Párom utálja ha már csak a heréivel foglalkozom, nemhogy hátrébb.
Egyenfüggő erősen.
Nyalni ugyan nem szoktam, de orális szex közben gyakran izgatom a kezemmel ott a párom, ahogy a golyóit is. Nagyon szereti.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!