Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen tapasztalatod van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalatod van orális szex során adott "gátnyalásról"?

Figyelt kérdés

Néhány hete szóba került egy társaságban némi alkohol elfogyasztása után az orális szex.

Amikor középpontba kerültem, az egyik lány elkezdte részletesen ecsetelni nekem, hogy ő úgy adja az orált, hogy a partnerének a herék alatti részét, a gátat is érzékien nyalja. Mitagadás lehet, hogy a külseje miatt is, de rendesen felizgatott a gondolat, habár mindketten párkapcsolatban vagyunk.

Kinek milyen tapasztalata van a fentivel kapcsolatban, akár adja, akár kapta? Légyszíves írjatok nemet és kort is, úgy jobban be lehet lőni a válaszadót :)

2020. okt. 9. 09:37
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
16%

Hülyeség. Hetero csaj nem fogja nyalni a pasi majdhogynem seggét. A heréket is alig, ha nincsenek borotválva.

36l

2020. okt. 9. 09:47
 2/31 anonim ***** válasza:
83%

Hetero nő vagyok. Nyaltam a pasim fenekét rendszeresen, mert imádta. Teljesen önkívületi állapotba került tőle. Én is imádom kapni, de én nő vagyok.

N

2020. okt. 9. 09:50
 3/31 anonim ***** válasza:
87%

Egyes nem értem ezt miből vontad le.

Én pl nagyon szeretem a heréket akár le van borotválva akár nincs.

Illetve amit a lányt mondott is szoktam csinálni.Barátomnak nagyon tetszik.

2020. okt. 9. 10:11
 4/31 anonim ***** válasza:
87%
23/L ez lemaradt.:)
2020. okt. 9. 10:11
 5/31 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem sok csaj hajlandó ilyenekre. Ha magamból indulok ki, aki rendszeresen szôrteleníti a teljes intim régiót, akkor úgy vélem sok pasi hasonlóan jàr el.

Plàna ha az adott partnerem vevô lenne rà maximàlisan higiénikus és gusztusos lenne a terület ott.

Igen szàmunkra ez egy rendkívüli erogén zóna.

2020. okt. 9. 10:12
 6/31 anonim ***** válasza:
88%

Én is szoktam a gáttal foglalkozni. A fenékkel nem, azt csak markolászni szeretem 😊

Még nem tiltakozott egy pasi sem.

2020. okt. 9. 10:30
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja, bocsi

28 N

2020. okt. 9. 10:30
 8/31 anonim ***** válasza:
24%
A szememben nem férfi az aki a seggèvel van elfoglalva. A herék sem izgatnak, kizárólag a farka.
2020. okt. 9. 10:36
 9/31 anonim ***** válasza:
73%
Idiota. Ne te mondd màr meg mitol ferfi a ferfi. Attol hogy a szexualitàs szàmodra olyan egszeru mint a faék , attol még màsnak lehet színes és vàltozatos.
2020. okt. 9. 10:39
 10/31 anonim ***** válasza:
13%
Aki a seggével foglalkozik az tudat alatt vàgyik a pasikra. Az ilyeneket fogjàk dugni a cigányprostik a népligetben amíg anyuka otthon van a gyerekekkel.
2020. okt. 9. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!