Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egyre több férfi vonzódik a kövér nőkhöz? Vagy csak egyre többen merik ezt felvállalni?
Én hirdetésekből következtetek erre.Egyre több olyat olvasok,hogy egy férfi kifejezetten kövér nőt keres.Lehet,hogy már nem a 40 kilós nő az ideál? Tudom így is sokkal több férfi beszél undorodva a kövérekről,de talán változott valami.Sokan szégyenlik,ha kövér a kedvesük.Sosem értettem miért.Én mindig nyíltan vállaltam vonzalmamat a rendkívül kövér nők iránt.
Kíváncsi vagyok,mi erről a hölgyek véleménye!
Én nem olvastam el a válaszokat...
22 éves vagyok. Nekem soha nem volt ideálom. Minden szép/nekem tetsző nőt megnéztem és sok vékony lány is tetszett nagyon.
De a nagy fenék, ha “hájas” is, nagyon be tudott mindig is indítani.
19 évesen veszítettem el a szüzességemet, egy abszolút húsos lánnyal (160 cm 85 kg)... Az élmény közepes volt.
Majd még voltam 3 másik lánnyal, mindegyik husisabb volt.
Volt amelyik tényleg “kövér” volt, mert pocakja is volt, volt amelyik csak teltkarcsú hatalmas mellekkel és fenékkel.
Mindegyik élmény közepes volt.
Aztán voltam nagyon vékony és vékony-izmos lánnyal is...
A legutóbbi 2 szexuális élményem ilyenekkel volt.
És valami elképesztően élveztem velük a szexet...
Ez teljesen normális. Rossz lenne,ha mindenkinek azonos lenne az ízlése.
Nekem mindig a nagyon nagy nők voltak a zsánereim.
Mondjuk egy 190 kilós, hormon zavaros nőhöz vonzódni, már nem hiszem hogy egészséges...
Nem jó annyira ha ezeket a géneket tovább örökítik, mert 190 kilósnak lenni nagy szívás.
Nem is lehet mellette sokáig élni.
Erre izgulni, kicsit olyan, mintha arra izgulnál hogy valakinek a testében rákos daganatok vannak.
De legalább az ilyen 190 kilós nők sem maradnak egyedül, szóval van jó oldala is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!