Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egyre több férfi vonzódik a kövér nőkhöz? Vagy csak egyre többen merik ezt felvállalni?
Én hirdetésekből következtetek erre.Egyre több olyat olvasok,hogy egy férfi kifejezetten kövér nőt keres.Lehet,hogy már nem a 40 kilós nő az ideál? Tudom így is sokkal több férfi beszél undorodva a kövérekről,de talán változott valami.Sokan szégyenlik,ha kövér a kedvesük.Sosem értettem miért.Én mindig nyíltan vállaltam vonzalmamat a rendkívül kövér nők iránt.
Kíváncsi vagyok,mi erről a hölgyek véleménye!
Szerintem attól,hogy valaki a kövér nőket szereti lehet teljesen normális.
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Minden kornak megvolt az ideálja, amit a közösség formált legtöbbször, most azt súlykolja a média, hogy legyél elfogadó magaddal szemben, ami király, mert szörnyű, hogy nők önbecsülését teszi tönkre a közízlés (már ha éppen a csontsovány nő a divat). Persze mindenkinek mások az ízlései, én pl sosem rajongtam a csontsovány nőkért, de egy „kövér" nő sem az esetem. De ugye minden szubjektív, van olyan haverom, akinek az én ízlésem már kövér.
24f
neked nem tök mind1? te csak a fétisedet akarod terjeszteni...
nekem mindig is a husis alkat jött be, én felvállaltam, sokan ugrattak emiatt, volt aki durvább volt
sokakat izgat titokban, de soha nem fogja felvállalni
#7 Az, hogy valaki kövér, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a nap 24 órájában zabál a tévé előtt.
Tájékozódj a modern kor betegségeiről, mint pl az inzulinrezisztencia, vagy a Hashimoto-Thyreoidits nevű mókák, amik mellett szinte képtelenség fogyni, súlyt tartani, vagy nem hízni.
Gyökér módon rásütöd a kövér emberekre, hogy zabálnak, és lusták, holott fogalmad sincs arról, hogy miken mennek keresztül a súlyuk miatt.
Igen, rengeteg kövér ember van, aki azért túlsúlyos, mert sokat eszik és nem szeret mozogni.
De van az a sokat hangoztatott mondat, hogy “ne ítélj egy könyvet a borító alapján”
Értelmes ember nem ítélkezik mások felett, amíg nem járt a cipőjükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!