Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kényeztetett újjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kényeztetett újjal a barátom?

Figyelt kérdés
Igazából a szex olyan afféle félárbócosra sikeredett azaz félig állt félig nem ezáltal én el se élveztem. Aztán pihentünk, meghallgattuk a lion sleeps tonight wimoweht, tv ztünk, vártam hogy hátha bepótolja és csinál valamit de nem, ezért úgy gondoltam ha már bénácska, rá segítek és most jön a lényeg, oda tettem a kezét a puncimra, persze ő még ekkor sem vette a lapot, majd az ujjait a középső újjal kezdve megfogam és a csiklómat próbáltam izgatni az ő ujjával hátha veszi a lapot de nem. Szóval velem van a gond? Vagy ő ennyire butuska?

2020. szept. 28. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az okot nem tudom, hogy miért nem állt neki rendesen.

Lehet teljesítési kényszer, ami többnyire első alkalomnál fordulhat elő.

Nem tudom hányadik alkalom volt ez.

Persze lehet ennek 1000 féle oka...

Viszont azt sem értem, hogy ha egy nedves csaj a kezemet oda teszi, akkor, hogy nem csinált semmit.

Legalább kinyalt volna...

F

2020. szept. 28. 23:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Haha na persze szép álom volt Pista
2020. szept. 29. 05:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem látta az Ace Venturát. Mond neki meg kerek perec, hogy szeretném ha megujjaznál.
2020. szept. 29. 06:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ilyen halvérű a pasid, akkor beszélgess vele, hogy te mit szeretnél. Ha pedi nincs változás és neked fontos a jó szex, akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve.
2020. szept. 29. 16:31
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen eléggé halvérű, nem tudom látta e azt a filmet kedves 13as. Kedves 5ös igen már megfordult a fejembe hogy hátha észre venné magát ha kielégíteném magam előtte bar eddig azért nem tettem meg mert az utazás pénzbe van tehát ha már elmegyek nála és tényleg pénzbe van az utazás ajándék stb akkor már azért naa. Produkáljon. Én is csinálom neki mindig. 6os az hogy kigúnyoltam volna hát, ha neked a csajod oda teszi a nedves p... Hoz az ujjad, te se veszed a lapot? Gondolom igen. Sőt ha még mozgatja is az ujjad rajta. Amúgy az egy jó kis zene. És igen szerintem Máté Péterre, vagy a fagyi dalra se csinálta volna sajnos. Köszönöm mindenkinek.
2020. okt. 1. 19:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele legalább?
2020. okt. 2. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!