Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretne orálisan kényeztetni, de én félek tőle. Hogy oldjam ezt meg úgy, hogy ne bántsam meg?
Három hónapja vagyok együtt a barátommal, még nem feküdtünk le, mert én szűz vagyok. Ujjazás már volt, mondjuk arra is nehezen szántam rá magam eőlször, de végeredményképp imádtam nagyon. :D A kisajkaim nagyobbak mint a nagyajkaim és ez elég sokáig problémát okozott nekem, nagyon féltem, hogy nem csak én vagyok elégedetlen vele, hanem a partnerem is, ezért engedtem meg nehezen az ujjazást is. Igazság szerint azt is csak úgy, hogy sötét legyen éjszaka. Nagyon szeretem a barátom, és le szeretnék vele feküdni, viszont azt nem szeretném ha látna 'ott' lenn. Hogy mondjam ezt úgy el neki, hogy ne bántsam meg? Szerintem így, hogy a keze már járt lenn nyilván érzékeli a helyzetet, és gondolom nem zavarja, de engem igen, és épp ezért nem szeretném még ha orálisan kényeztetene. A lefekvéssel pedig nincs különösebb problémám, mert én is kívánom, és miisszionárius pózban amúgy sem sokat látna belőlem. Kérlek értelmes válaszokat adjatok, köszönöm szépen! :)
18/L
Nyugi, ha ápolt vagy, semmi gondot nem fog okozni! Ha szeret, szereti a nemi szervedet is!
Ráadásul sokaknak be is jön, ha kilógnak a kisajkak. ;)
Ha nem vagy büdös és nem valami undormány trutyi ömlik belőled (pl. zöld) akkor nem fogja érdekelni, hidd el.
Az, hogy hogyan nézel ki ott lenn, nem a te "hibád", így fejlődtél, és pont. A barátod szereti a formáját, meg mindent rajtad, hisz különben nem lenne veled.
Fordítsuk meg: téged zavar az ő péniszének a kinézete? Nyilván nem, különben mást választanál.
Hagyd az orális szexet neki, különleges élményben lesz részed - bár én kevésbé szeretem, túlságosan kiszolgáltatottnak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!