Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom szeretne orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szeretne orálisan kényeztetni, de én félek tőle. Hogy oldjam ezt meg úgy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Három hónapja vagyok együtt a barátommal, még nem feküdtünk le, mert én szűz vagyok. Ujjazás már volt, mondjuk arra is nehezen szántam rá magam eőlször, de végeredményképp imádtam nagyon. :D A kisajkaim nagyobbak mint a nagyajkaim és ez elég sokáig problémát okozott nekem, nagyon féltem, hogy nem csak én vagyok elégedetlen vele, hanem a partnerem is, ezért engedtem meg nehezen az ujjazást is. Igazság szerint azt is csak úgy, hogy sötét legyen éjszaka. Nagyon szeretem a barátom, és le szeretnék vele feküdni, viszont azt nem szeretném ha látna 'ott' lenn. Hogy mondjam ezt úgy el neki, hogy ne bántsam meg? Szerintem így, hogy a keze már járt lenn nyilván érzékeli a helyzetet, és gondolom nem zavarja, de engem igen, és épp ezért nem szeretném még ha orálisan kényeztetene. A lefekvéssel pedig nincs különösebb problémám, mert én is kívánom, és miisszionárius pózban amúgy sem sokat látna belőlem. Kérlek értelmes válaszokat adjatok, köszönöm szépen! :)

18/L

2016. nov. 7. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Nem hiszem, hogy a külső nemi szervedbe volna szerelmes az illető fiú. Éretlen hozzáállása részedről.
2016. nov. 7. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Olyanról hallottál már, hogy nyílt, őszinte kommunikáció? Egy csapásra minden megoldód(hat)na.
2016. nov. 7. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
13%
Én csukott szemmel is nagyon jól tudok nyalni,csak a punci illatát követem.
2016. nov. 7. 18:34
 4/7 anonim válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben voltam, de a barátom megnyugtatott hogy ő igenis gyönyörűnek lát mindenhol. Szerintem egyszerűen mondd meg neki hogy nem tartod magad szépnek odalent, ő pedig (ha tényleg szeret) mindent megtesz majd hogy megváltoztassa a véleményed.
2016. nov. 7. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ez gondot okozna. Van a mesébe az a jelenet amikor Mátyáshoz odamegy a csaj aki fel is van öltözve de nem is. Felül viselt ruhát alul csupasz. Mátyás kérdőre vonta, miért nem a "csúnyádat" takartad el. A lány válasza az volt hogy amiatt nem szégyenkezik mert Istentől kapta, de (itt a melleire tesz utalást) ezeket én neveltem. jóéccakát gyerekek :)
2016. nov. 7. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ha ápolt vagy, semmi gondot nem fog okozni! Ha szeret, szereti a nemi szervedet is!

Ráadásul sokaknak be is jön, ha kilógnak a kisajkak. ;)

2016. nov. 7. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy büdös és nem valami undormány trutyi ömlik belőled (pl. zöld) akkor nem fogja érdekelni, hidd el.

Az, hogy hogyan nézel ki ott lenn, nem a te "hibád", így fejlődtél, és pont. A barátod szereti a formáját, meg mindent rajtad, hisz különben nem lenne veled.

Fordítsuk meg: téged zavar az ő péniszének a kinézete? Nyilván nem, különben mást választanál.

Hagyd az orális szexet neki, különleges élményben lesz részed - bár én kevésbé szeretem, túlságosan kiszolgáltatottnak érzem magam.

2016. nov. 8. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!