Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a tökéletes instás lányokkal akar minden fiú lefeküdni? A szép arcú és szexis testű lányokkal tényleg jobb a szex?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 19:11
1/12 anonim válasza:
Szerintem csak azért mert merészebb képeket raknak ki és hamarabb beindítja a fantáziájukat egyes fiúknak
Én személy szerint elsősorban a normális, átlagos szép arcú lányokkal létesítenék kapcsolatot :) 20/F
2/12 anonim válasza:
nekem a nagyon husis csajok jönnek be, de főleg a nagy segg ami izgató, de az instás csajokból nem sok olyat láttam aki tetszett volna
alapból nem is nézek instát, max amit itt látok linkeket
3/12 anonim válasza:
Az átlagosabb, helyesebb lányok is tudnak srácot találni, ha nem otthon ülősek, akik sehová nem járnak csak suliba/munkába. Elismerem a nők legalsó 20-30%-ának, akik tényleg csúnyák vagy kövérek, nekik nehéz, de kétharmad eséllyel te nem ide tartozol kérdező.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, de egy bevállalós nő biztos jobb mint egy konzervatív szűz kislány. Sajnos az én barátnőm is nagyon régimódi az ágyban és sose újít semmit. Ha egy vidám, energetikusabb insta lány ilyen az ágyban is, akkor biztos jobb választás.
5/12 anonim válasza:
Mert azt gondolják könnyebben kaphatóak és nyitottabb a szexben aki ország-világ előtt mutogatja magát. Utána viszont amikor már vagy a 100. instapitchának írnak, követik, kommentelgetik akkor rájönnek hogy nagy ívben tojik a fejükre (mint minden "rajongójának").
6/12 anonim válasza:
Persze hogyha fiú kérdezi, hogy miért csak az izmosakkal akartok lefeküdni, mindenki szétoltja a pasit, hogy ne irigykedj, keress a te szinteden. Ha lány kérdezi, akkor mindig pozitívak a kommentek. Álszent banda ez itt.
7/12 anonim válasza:
Ha csúnyácska is vagy, de nem menthetetlenül ronda, értsd egy átlagosnál kicsivel rosszabb szinten vagy, sima ügy lesz egy pasit találnod még ígyis. Persze nem a legjobbakat közül (legalább 180 magas, jó képű, rosszfiú de kedves, izmos, van humorérzéke, intelligens stb).Ezekből a tulajdonságokból, jó ha kettő tulajdonsággal fog rendelkezni, de a sok incel közül válogathatsz kedvedre.
8/12 anonim válasza:
Utolsó, nőknek soha nem tanácsoljuk azt, hogy válogasson az ő szintjén. Ezt a tanácsot csak pasiknak adjuk!
9/12 anonim válasza:
Én nem akarok le feküdni a magamutogató rbancokkal, mi abban a pláne amit mindenki látott?
Úgy nincs semmi kihívás benne hogy megjódítsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!