Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan néz ki egy tökéletes pénisz számotokra?
A kedvenc paramétereim:
Méret: 17-23 centi között, vastagság passz, legyen átlagos
Kicsit felfelé görbüljön, mert olyan alakú a puncim és pont az érzékenyebb pontjaimat éri el így.
Testszínű, tehát ne legyen rajta sötétebb a bőr, mint a teste többi részén.
Fitymás/metélt: mindegy igazából, ha választanom kell akkor fitymás.
Szőrös/borotvált: ez is mindegy, mondjuk ha vastag hosszú kunkorodó fekete szőre van, azt picit nyîrja meg (nem kell csupaszra)
Ne legyenek hatalmas eltérések a vastagságában, tehát pl volt olyan pasim akinek a makk alatti rész sokkal vastagabb volt mint a törzs többi része.
És még sorolhatnám az apróbb részleteket, de amúgy teljesen mindegy :D Ha a pasit kívánom akkor nem fog érdekelni, hogy milyen a farka.
6-os,nem is vagy válogatós!
Gratula!
#7 elolvastad az utolsó mondatomat? 😂
Teljesen mindegy milyen a pénisz, a férfi a lényeg. Imádtam már olyan pasi farkát is, akiét amikor először megláttam egy szottyadt virslire emlékeztetett 😅
A kérdésre válaszoltam, arra hogy milyen szerintem a tökéletes. Ez nem jelenti azt, hogy másmilyen nem jöhet szóba.... jesszus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!