Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapdolog a tökéletes szex, ha meg szeretnék tartani egy gazdag (észak-európai) férfit?
fözzél
légy sub ezek sokat segitenek
Hát ez tőle függ. Bszhatod a "tökéletes szexet" meg akár azt is, ha csillog-villog az egész lakás és mindig finom a kaja, ha neki arra lenne igénye, hogy valakivel el tudjon beszélgetni órákon át.
Szexet és házvezetést lehet pénzért venni, jó társaságot már sokkal nehezebb.
A szex csak a kettőtök viszonyának kivetülése.
Ha neked ebben a kapcsolatban a pénz meg a nyugat europerség a lényeg, az érződni fog.
Nekem is külföldi partnerem van, bár változik hogy épp ki van jobb anyagi helyzetben, de ezek a dolgok nem határozzák meg a kapcsolatot.
Tudatosan nem vagyok trófea, azért vagyok vele mert jó eggyütt, nem pénzért vagy státuszért, megmondtam neki hogy előbb szertnék állampolgárságit csinálni és csak az után jöhet szóba esküvő. És azzal is tisztában vagyok, hogy attól hogy ő máshova született, még ugyanúgy ember mint én, ugyanazt várom tőle mint egy magyar partnertől.
A jó szex meg kommunikáció kérdése, pont a felszabadultság és a spontaneitás teszi azzá ami. Nem, nem tökéletes. Néha vad, néha romantikus. Néha morzsás az ágy, szúr a borosta, valaki véletlenül fingik és rögögőgörcsbe fullad az egész.
De ez normális?
És nem csak én szeretném megtartani őt, de ő is engem. Mindenkinek a szeretetnyelve más, mindenki másként jár a párja kedvében. Erre nincs általános recept, ki kell ismerni nektek mi működik mert a klisék gyorsan kiüresednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!