Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, a bakancslistátokon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a bakancslistátokon van olyan, hogy egy gazdag jó pasival elutazni nyaralni, aki fizet, de azt csinàl veletek amit akar ?

Figyelt kérdés

2020. jún. 1. 22:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%

Lefordítom:

Lányok, a bakancslistátokon van olyan, hogy prostinak álltok?

2020. jún. 1. 22:12
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Hat nekem nagyon nem. Lesulje a pofamrol a bor ha megveheto lennek. Nem leszek senkinek a ribije.
2020. jún. 1. 22:13
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem prostizás, mert 1 pasi és csak egyszer. A lényeg nem is a pénz, hanem az, hogy bármi izgi megtörténhet.
2020. jún. 1. 22:14
 4/27 anonim ***** válasza:
90%
De ez pontosan ugyanaz. Akkor is ha egyszer tortenne meg. Szoval nem.
2020. jún. 1. 22:17
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert nem vagyok krva. Akkor inkább mennék el egy idegennel, úgy, hogy mindenki magának fizet mindent, és úgy történnek "izgis dolgok".
2020. jún. 1. 22:18
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
Nem, nem vagyok prosti.
2020. jún. 1. 22:19
 7/27 anonim ***** válasza:
56%

Nekem amúgy igen..:D lol

Nekem bejön a kicsit a kiszolgáltatottság.:D ez egy érdekes helyzet lenne. Szerintem nagy eséllyel lenne plusszos:D

2020. jún. 1. 22:25
 8/27 anonim ***** válasza:
84%

Ez inkább lehangoló.

Olyan fantáziám viszont már volt, hogy elmegyek egy egzotikus nyaralásra, ahol az egyik zárt öbölben meztelenül lubickolok és ott találkozók egy férfivel akivel megvan a kémia és se kérdés, se bemutatkozás, csak szexelünk kifulladásig. És én a nyaralás alatt minden nap ugyanakkor ott vagyok Éva kosztümben, és ő pedig rám vár, hogy szexeljünk egy jót a szabad ég alatt. Szavak nélkül.

Végül a nyaralás letelte után kellemes emlékekkel térek haza, úgy hogy bármit tudnék az idegenről. Vagy ő rólam.

2020. jún. 1. 22:27
 9/27 anonim ***** válasza:
90%
Az számít ha nekem a párom ilyen?:D gazdag, nagyon jó pasi, elvisz nyaralni és végigkúrjuk a napokat:D
2020. jún. 1. 22:28
 10/27 A kérdező kommentje:
Itt a lényeg az, hogy számodra ismeretlen...
2020. jún. 1. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!