Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, a bakancslistátokon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a bakancslistátokon van olyan, hogy egy gazdag jó pasival elutazni nyaralni, aki fizet, de azt csinàl veletek amit akar ?

Figyelt kérdés

2020. jún. 1. 22:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen nem szerepel a bakancslistámon, de a kiszolgáltatottság egy férfinek(akit ismerek) az igen.
2020. jún. 1. 22:38
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen a k...vák bakkancslistáján szerepel, az összes többi nő nem pénzért dug hanem szimpátia alapon, az örömökért.
2020. jún. 1. 23:15
 13/27 anonim ***** válasza:
37%
Elmegyek dolgozni egy kupiba, gyujtom a penzem, es nyaralni is megyek. Es egy kecskepasztorral vagy aki eppen tetszik, csinalom azt, amit akarok.
2020. jún. 1. 23:25
 14/27 anonim ***** válasza:
80%
Prostitúció a pénzért nyújtott szexuális szolgáltatás. Akkor is ha egyszer történik. Szóval nem, nem lennék benne. Ha egy pasival le akarok feküdni akkor önként lefekszem, ha nem, akkor pedig feldughatja magának a pénzét...
2020. jún. 2. 00:03
 15/27 anonim ***** válasza:
97%
Nekem volt olyan, hogy egy barátnőm gazdag ismerősének nagyon bejötem, és felajánlotta hogy töltsek vele egy hetet a tengeri hajóján, és mindent fizet. A mellett, hogy megdöbbentem, csípőből vissza is utasítottam. Valamilyen szinten hízelgő is az egómnak, mert nem vagyok egy modell alkat, de közben borzasztó megalázó is, hogy valaki pénzért akar megvenni. És az még szomorúbb, hogy ha normálisan közeledik, lett volna esélye, de ezzel leírta magát végleg.
2020. jún. 2. 00:15
 16/27 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagyok lány, de jó pénzért mindenre kapható vagyok.
2020. jún. 2. 05:45
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Én nem ítélkezek vagy fújolok, de nekem nincs
2020. jún. 2. 12:38
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
Na a sok finnyás, ezért nem kelletek senkinek
2020. jún. 2. 13:24
 19/27 anonim ***** válasza:
95%
Hát, én meglehetősen habzsolom az életet, a pénzt is szeretem, de egy ilyen ótvar indítással hogy "gazdag, jó pasi" "azt csinál amit akar" nálam a köpőcsésze után állhatna csak a sorba...!
2020. aug. 2. 15:50
 20/27 anonim ***** válasza:
63%
Jó azért szerintem ennyire nem undorito a dolog. Nem vonom kétségbe az eddigi válaszokat, de szerintem a lányok egy jelentős része benne lenne. Még ha 20 évesen vannak is elvei, de pár év a munka világában és át értékeli a dolgokat. Már csak nem is tudom azt mondani hogy tisztelet a kivételnek, mert megtudom érteni azt aki bevallalja. Egyébként ha nem csak gazdag de még jól is néz ki akkor miért ne szorakoznatok csajok?
2020. okt. 17. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!