Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy bizonyos nők a gazdag férfiakat szeretik?
Mert a pénzt nézik főleg, a pasit csak egy bizonyos szintig! A kényelmes és remélhetően luxus jövőbeni életükért cserébe ha nem is szeretik, de elviselik a pasit!
Kérdezd meg a Vajna Timit!
4-es jól leírta. Nekem nem pénz kell, én is jómódú családból jövök, jó munkám van, eltartom magam. Viszont egy férfinél szerintem baromi vonzó tud lenni az, ha sikeres (nem is feltétlenül a pénz, bár ez a kettő általában együtt jár, szóval a pénz valamiféle mutatója a sikerességnek). Szexi ha egy pasi céltudatos, kitartó, intelligens stb.
Én is hasonló karakter vagyok, ezért csak az ilyen férfiak vonzanak. Aki 'gazdag' (kinek mi a gazdagság) az valószínűleg tett érte hogy az legyen, tud bánni a pénzzel, nem herdálja el. Ez is fontos. Így majd közösen ki tudjuk élvezni az életet, utazunk, jókat vacsorázunk, wellness hétvégézünk stb. Ezt magamtól is megengedhetném, de ne már én fizessem be a párom egy ilyenre.. szerintem a férfi legyen férfi, ebbe beletartozik az is hogy legalább olyan anyagi helyzetben legyen mint én, ne rosszabban. Jól esik ha meghív, meglep egy utazással stb és nem kell az aprót számolgatni hogy hónap végén belefér e egy netes kajarendelés vagy az már nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!