Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek milyen egy tökéletes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen egy tökéletes hétköznapja, és hétvégéje?

Figyelt kérdés

Kérlek mondjátok el részletesen, billentyűzetet nem kímélve az általatok elképzelt tökéletes napot, a mintám alapján.

Mindenkinkinek kivetése van a másik tökéletes napjában, az kérem fejtse ki a kivetni valóját.

Legyetek szívesek komolyan venni a kérdést és mellőzzétek a 2bites válaszokat.

Ha valakinek nem lenne világos, szerelmi párkapcsolatban levő tökéletes napról beszélek.

Íme hát az enyém: (23 éves F)

Hétköznap:

Reggel ki-ki előbb kel fel az alvó páromnak készítek egy kv-t vagy forró csokit, és egy reggelit, majd megyek dolgozni egy puszival elköszönve a vállán.

Mikor munkából megjövök a párom már kijön elém az ajtóhoz és egy közepes rövid csókkal köszöntöm. Megkérdezem milyen volt a napja s elmondom az enyém milyen volt, majd ha nincs semmi ami megvitandó azonnal, elmegyek fürdeni.

Tusolót szeretnék.

Behívom néha a párom, hogy mossa meg a hátam, természetesen ha fáradt nem muszály.

Ha stimmel a napja hátmosás közben én megfordulok és ha játékos, izgatott kedvemben vagyok ruhástul behúzom a zuhanyzó alá.

Mind ketten elázunk és egy hosszab izgatottságtól és vágytól fűtött csókot kap.

Ekkor már csak mosolygunk egymásra orrunkat össze érintve annyira felizgatott a helyzet, hogy a meleg víz permet zuhany alatt szeretkezünk.

Utána megmossuk egymást majd megyünk vacsorázni.

Beszélgetünk akármiről s makd beülünk filmet nézni majd kicsit kibeszéljük a filmet ha érdekes volt és alszunk.

Hát... Kb. Talán ez lenne a tökéletes hétköznap.

A hétvége komplikáltabb de az egyik reggelt mindenképp szeretném szexel kezdeni, aztán reggelizni és a nap nagyon kitalálandó, majd este is egy szex.

2020. ápr. 27. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az lenne, hogy a gyerek a nagymámánál van, a férjem munka miatt külföldön, én egész nap netflixezek és pihenek egyedül, csendben :D
2020. ápr. 27. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de ha valaki engem ruhástól behúzna a zuhany alá akkora csicskalángost kapna,hogy kettéfejelné a csempét.Kiteregetni nem ő fogja jól gondolom?
2020. ápr. 27. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Nyílvánvaló hogy amit én okoztam azt én csinálom meg, de az is nyílvánvaló hogy tuti segítene...

De megint csak tipikal Gyik. válaszok. Miért is ne... Az 1.meg meg sem értette a kérdést

2020. ápr. 27. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy szép nap - maradjon is így köztetek, maradjon meg a meghittség, érzések, érintések.

Ámbátor nem értem ezt a kérdést miért a szexualitás rovatba tetted...

2020. ápr. 27. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megértette az #1-es, azért írta ezt 😊
2020. ápr. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!