Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen egy tökéletes hétköznapja, és hétvégéje?
Kérlek mondjátok el részletesen, billentyűzetet nem kímélve az általatok elképzelt tökéletes napot, a mintám alapján.
Mindenkinkinek kivetése van a másik tökéletes napjában, az kérem fejtse ki a kivetni valóját.
Legyetek szívesek komolyan venni a kérdést és mellőzzétek a 2bites válaszokat.
Ha valakinek nem lenne világos, szerelmi párkapcsolatban levő tökéletes napról beszélek.
Íme hát az enyém: (23 éves F)
Hétköznap:
Reggel ki-ki előbb kel fel az alvó páromnak készítek egy kv-t vagy forró csokit, és egy reggelit, majd megyek dolgozni egy puszival elköszönve a vállán.
Mikor munkából megjövök a párom már kijön elém az ajtóhoz és egy közepes rövid csókkal köszöntöm. Megkérdezem milyen volt a napja s elmondom az enyém milyen volt, majd ha nincs semmi ami megvitandó azonnal, elmegyek fürdeni.
Tusolót szeretnék.
Behívom néha a párom, hogy mossa meg a hátam, természetesen ha fáradt nem muszály.
Ha stimmel a napja hátmosás közben én megfordulok és ha játékos, izgatott kedvemben vagyok ruhástul behúzom a zuhanyzó alá.
Mind ketten elázunk és egy hosszab izgatottságtól és vágytól fűtött csókot kap.
Ekkor már csak mosolygunk egymásra orrunkat össze érintve annyira felizgatott a helyzet, hogy a meleg víz permet zuhany alatt szeretkezünk.
Utána megmossuk egymást majd megyünk vacsorázni.
Beszélgetünk akármiről s makd beülünk filmet nézni majd kicsit kibeszéljük a filmet ha érdekes volt és alszunk.
Hát... Kb. Talán ez lenne a tökéletes hétköznap.
A hétvége komplikáltabb de az egyik reggelt mindenképp szeretném szexel kezdeni, aztán reggelizni és a nap nagyon kitalálandó, majd este is egy szex.
Nyílvánvaló hogy amit én okoztam azt én csinálom meg, de az is nyílvánvaló hogy tuti segítene...
De megint csak tipikal Gyik. válaszok. Miért is ne... Az 1.meg meg sem értette a kérdést
Igen, ez egy szép nap - maradjon is így köztetek, maradjon meg a meghittség, érzések, érintések.
Ámbátor nem értem ezt a kérdést miért a szexualitás rovatba tetted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!