Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, dugdostatok már műpéniszt a pasitok elől?
Figyelt kérdés
Szeretem a pasim de kevés a szex és nem is elégít ki, vennék egy műpéniszt de neki semmiképp nem mondanám el, ti is voltatok már igy? Sikerült úgy el dugni hogy nem találta meg?2020. szept. 22. 11:52
1/8 anonim válasza:
Nem dugdosom soha.
Sőt. Be is vetettük egyik-másik hapsival
2/8 anonim válasza:
Nem dugdosom, tud róla. :)
Vagyis dugdosom, csak el, hanem be.
4/8 anonim válasza:
Csak a kapcsolatunk legelején volt eldugva, de amúgy semmi ciki nincs abban, ha veszel egyet.
5/8 anonim válasza:
Bocs, de már régen megette a fene azt a kapcsolatot ahol a dildódat dugdosni kellene a pasid elől, titkolózni kell = 0 bizalom, megértés köztetek. Egyébként a pasik többségét kifejezetten izgatja ha az ágyba is beviszed közös játékszernek. A maszturbációt meg nehogy már megtiltsa valaki! Ha igen, akkor keress másik párt és szabadulj az idiótáktól.
6/8 anonim válasza:
Rengeteg fallikus tárgy van, amit lehet használni, hajkefe nyele, banán, kígyóuborka, ezket póbáltad már? Ezeket nem kell dugdosni.
7/8 anonim válasza:
Esetleg mondd azt, hogy előtte is megvolt, akkor kevésbé kellemetlen.
8/8 anonim válasza:
Pff... ha az én párom lennél, én vennék egyet neked, hogy legyen mivel játszanod... :D bár kapnál vibrit is. Utána meg az együttléteknél is előkerülhetnének néha... :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!