Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hajlandó vagyok lefeküdni férfiakkal szánalomból, akkor jobb ember vagyok?
Természetesen megmondom neki, hogy csak szánalomból fekszek le vele, tehát nem hazudok.
Ha nem a válaszod, indoklást is kérek.
17
nem volt még is mit mondtak?
elég durva azért de ha nem megy szolgálatokon keresztül segíts magadtól pl vegyél valami pékárut egy hajléktalannak
de ő nem az önkényeskedést kérdi a pucáival akarja megváltani a világot te észlény
egyébként meg pasi,hát hol hallottál már ilyet hogy nőként rondákkal akar dugni ingyen
akkor már mért nem ad pénz is a dugás mellé jól megdugod és még ő ad 20 ezret jó mi á amúgy tök jó nevettem egyet
És nekem honnan lesz rá pénzem?
hát 500-1000 ft csak akad mondjuk havonta veszel valakinek valamit
kár én szerettem volna beszélgetni veled bár nem gond
Leszámítva azt hogy egyértelműen kamu kérdés, pár gondolatot hozzáfűznék:
- Szánalomszex nincs bármennyire is ábrándoznak róla sokan.
- Ha létezne is akkor sem lenne több mint a prosti, csak itt nem fizetsz érte. Hogy miért nem? Mert szánalomból kapod, mert szűz vagy - azaz bárki számára elérhető. Ma te kapod, holnap, vagy akár 2 óra múlva meg már más. Bár elsőre úgy tűnne megszabadulsz a "tehertől" de csajozni, annak útját hogy juss el egy lánnyal az ágyig nem tanulod meg belőle. A szánalomszex lezárásával már nem leszel szűz, de az úton ugyanott fogsz állni, hogy vágnál bele a 2.-ba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!