Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgat, hogy egy kövér ember rám másszon, ez normális?
Tehát egy nő 4 hónap elteltével akárkivel lefeküdne, na nem mintha új információ lenne, csak jó bizonyíték... :-) ...arra, hogy nem csak a férfiak disznók! :-)
Mellesleg miért nem maszturbálsz egyet, ahelyett, hogy mások érzéseivel játszanál csak azért mert neked éppen szex kell?
Szerintem ez tök normális...Jó mondjuk szűzlétemre én nem tudom mit mondhatok ténynek. de én is elég sokat maszturbálok napi szinten és mégis nem képes meg állni a fantáziám.
F
Azoknak az érzéseivel játszanál, akikkel lefeküdnél, csak hogy kielégülj.
Ezekszerint nincs érzéked a jó masztihoz, gyakorolnod kell még!
Mellesleg milyen jó egyeseknek, hogy egész nap ráérnek masztizni... :-)
Sajnálom ha ezzel képzavar van. NEM úgy értettem hogy egy map 200x rárántok de mivel egyedül élek és nincs sok teendőm hamar elunja magát az ember. sajnos eléggé antiszociális vagyok és ezzel nincs mit kezdeni. de ez önnön hibám ezért jogosan lehet vádolni.
sry
4: Jaj szegény pasik, hogy tönkreteszem az életüket azzal, hogy lefekszem velük. Inkább hálásak lehetnének, hogy valaki szétteszi nekik a lábát, és nem szűzként halnak meg :)
Egyébként meg egy szóval nem írtam, hogy bárkivel kavarnék. Annyi a helyzet, hogy masztizhatnékom van de eddig nagyon gyenge a felhozatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!