Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ez felizgatott és azóta is eszembe jut?
Figyelt kérdés
Egy kollégiumi csapatjátékban egy olyan srác állt mögöttem, aki ugyan nekem bejön (nem kizárt, hogy én is neki, régen nagyon-nagyon jóban voltunk), de most harag miatt nem szólunk egymáshoz.Mikor elmondta a tanár a játékszabályokat, akkor a srác mellett ültem, és láttam, hogy szeme sarkából engem néz. A feladat az volt, hogy fél lábon kellett állni bizonyos ideig úgy, hogy a másik ember vállán van a kezed. Nekem derékig ér a hajam, és ráomlott a vállamra, és mikor a srác megfogta a vállam, akkor félrehajtotta a hajam, és kicsit erősebben megfogta a vállamat, kicsit mintha nyomta is volna a kezével.2020. jan. 18. 23:16
1/7 anonim válasza:
Hallod,az a srác leakart térdeltetni :D
2/7 anonim válasza:
Miért ne lenne normàlis? Fiatal tini làny vagy, dúlnak a hormonok..
3/7 anonim válasza:
Normális. Tombolnak a hormonok ilyen korban... Meg mindenkinek jól tud esni a fizikai kontaktus, érintés.
4/7 anonim válasza:
Fiatal vagy még. Egy idő múlva úgy is megtapasztalod, hogy milyen az, ha egy férfi úgy ér hozzád, hogy akar valamit.
-- Ja, amúgy igen, nyomta a kezével, mivel fél lábon állt, kvázi támaszkodott rajtad.--
5/7 A kérdező kommentje:
De főként azt élveztem,ahogy elhajtja a vállamról a hajam, nem tudom, miért :D
2020. jan. 18. 23:34
6/7 anonim válasza:
Normális...
Intimitás éreztél, 1 olyan srác érintésétől, aki ráadásul tetszik is neked!
Mi lenne ebben abnormális?
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!