Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha még lassan 10 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha még lassan 10 év után is eszembe jut a legszebb lány, akivel valaha voltam? Pedig nem voltunk sokáig együtt.

Figyelt kérdés
Volt azóta pár kapcsolatom és voltam talán viszonylag sok nővel, de elég gyakran, szerintem hetente többször eszembe jut egy csaj, aki kinézetre magasan a legszebb volt. 1 hónapig ismerkedtünk, lefeküdtünk néhányszor, de ejtett, mert több hibát is elkövettem az ismerkedéskor. Nem rágódom a dolgon annyira, de a vele való szex sokszor eszembe jut. Mással is van hasonló?
2019. okt. 8. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos az összes elcseszett szexuális lehetőségem az eszembe jut.Gondolom minél öregebb leszek annál jobban bánni fogom,amiket kihagytam.
2019. okt. 8. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg ma is eszembe van ami 10 eve törtent köztünk, napi szinten rá gondolok, gyönyörü emlékeim maradtak utána
2019. okt. 8. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor jó ha eszedbe jutnak a korábbi partnereid - azt jelzi jó volt. Tanulj a hibáidból, akkor jut az ember előre (ha van párod és úgy jut eszedbe az persze nem jó, akkor nem stimmel valami teljesen a kapcsolatotokban).
2019. okt. 8. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen normális.
2019. okt. 8. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem normális. Nekem minden elfuserált ex és ismerkedés eszembe jut. Kb. minddel összejönnék újra, de esélytelen.
2019. okt. 8. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!