Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy van olyan nap hogy szó szerint egész nap egy pasiról fantáziálok hogy szexelünk, másnap meg alig jut eszembe, sőt nem is kívánom annyira? 18/L
Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 15:26
2/11 anonim válasza:
Ez azért van, mert nem rólam fantáziálsz.
3/11 anonim válasza:
Egyik nap a szexen jár az eszed, másnap már nem.
Lehet masztiztál és már kevésbé kívánod a szexet
4/11 anonim válasza:
túlságosan megerőltetted az agyad
5/11 anonim válasza:
"Lehet masztiztál és már kevésbé kívánod a szexet"
18 éves korában?
Te se sokszor lehettél 18 éves.
6/11 anonim válasza:
Úgy hívják hogy libido, senkinek sem állandó...
7/11 anonim válasza:
HA engem megismernél állandó lenne!
8/11 anonim válasza:
Nekem is hasonló, csak annyi különbséggel, hogy az egyik nap szinte mindenkivel lefeküdnék, a következő 4 napban pedig szinte nem is gondolok rá..
18/F
9/11 anonim válasza:
Nem tudom de összefuthatnánk egy olyan napon! :D
35F
10/11 anonim válasza:
mert ha kimasztizod magad, csökken a vágy.
Senki sem kanos vagy kancás 24\7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!