Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok igaz hogy a legtöbb nőnek 17-18 cm az ideális pénisz méret?
Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 19:08
41/48 anonim válasza:
#40 ezeknek a képeknek nem sok tudományos alapja van, ha jól értem egy google keresés alapján. (sajna ennél több időt nem szánok rá).
viszont láttam egy tudományos kutatást ahol az jött ki, hogy 16 cmt preferáltak nők.
42/48 A kérdező kommentje:
Egy csomó nő írt már olyat hogy lemérték a párjuknak, szóval ennek a kifogásnak semmi valóság alapja nincs.
2020. szept. 20. 21:56
43/48 anonim válasza:
44/48 A kérdező kommentje:
#43 Jah ezt láttam már. Persze a magyar nőnek még ez is kevés. xD
2020. szept. 20. 22:13
45/48 anonim válasza:
Nekem 16-20 kozott az ideális
46/48 anonim válasza:
Kb 1 millióból 1 nő mondd kisebb méretet ideálisnak. Az összes többi szerint 17-18cm az ideális. Egyedül itt a gyakorin jó a nőknek a 10-13cm, de ki tudja, hogy tényleg nő írja vagy nem.
47/48 anonim válasza:
A kis pocsu incel vinnyogasat láthatjuk eppen 😃
Kit érdekel, hogy 20 vagy 14 centis? Az a lenyeg, hogy legyen normális a pasi, legyen mellette orgazmusom nekem is es neki is es kesz
48/48 anonim válasza:
12 vagy 28? Nem csak a mérettől függ minden. Volt olyan pasim, akinek tényleg kicsi volt, talán 10cm, de úgy csókolt, és olyan jó volt minden, hogy százszor inkább őt választanám, mint a 28-ast, aki a méret mellett szinte nulla, vagy túl önző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!