Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnek tényleg a 16-20 centis farok ideális?
Figyelt kérdés
12-16 centiseket nem élveztek?2019. jan. 28. 18:12
1/14 anonim válasza:
Nem feltétlen az a lényeg, hogy milyen hosszú, hanem, hogy milyen vastag.
2/14 anonim válasza:
Nekem pont a 12-16cm az ideális, a nagyot nem tudom annyira élvezni.
3/14 anonim válasza:
16 az nekem már sok inkább alatti az amivel nem fáj de nem is élvezem
Magát az árust ami behatolás után van nem élvetem ég sohase.....De ha már nem érzel fájdalmat én at mondom hogyjóvolt a szex....
Így eidens hogy 16+-tól földre már emérdekelneka pasik,de nem vagyunk egyformák...... vanakia hosszút és vastagot szereti van aki a hosszút vékonyat
Aztán aki a Rövidet vastagot
És a Rövidet vékonyat...
Nincs két egyforma Vagina....
Ne általánosítsunk........
5/14 anonim válasza:
Ha csak azt az egy szót irtad volna el...
7/14 anonim válasza:
Most szerinted egy 12cm-es kis csemegeuborkából mit éreznek? Meg bizonyára ezek a méretecskék még vékonyak is mellé pl 3.5cm.. A 14-16cm hosszra és 4-4,5cm-es vastagsággal már OK.
9/14 anonim válasza:
Ahogy láthatod, itt a gyakorin a 12 centi is már nagy nekik(illetve soha nem csaltak még meg senkit és nem számít a külső, se a pénz, se semmi) .
A valóságban meg 20 centi az igazi élvezet számukra.
10/14 anonim válasza:
Igen, ide járok kamuzni, hogy lepontozzanak.. :’D Fuck logic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!